NavMenu

Otvoren "walk through" free shop na sarajevskom aerodromu

Izvor: Fena Srijeda, 28.11.2012. 08:10
Komentari
Podeli

Federalni ministar prometa i komunikacija Enver Bijedić sinoć je svečano otvorio "walk through" prodavnicu bescarinske robe na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

Bijedić je izjavio da mu je drago da će građani Bosne i Hercegovine imati gdje kupiti kvalitetnu akciznu robu po nižim cijenama, za šta treba zahvaliti Upravi za indirektno oporezivanje BiH, menadžmentu Međunarodnog aerodroma Sarajevo i i kompaniji Regal GH.

Generalni direktor Međunarodnog aerodroma Sarajevo Ivan Veličan kazao je da je dosadašnji duty free shop bio smješten na površini od 80 kvadratnih metara, a da se nova prodavnica prostire na više od 300 kvadratnih metara, što pokazuje da uprava sarajevskog aerodroma u saradnji s dugogodišnjim partnerom kompanijom Regal GH prati trendove na tržištu i potrebe putnika.

Cilj "walk through" prodavnice bescarinske robe je da se putnici nakon prolaska kroz pasošku i sigurnosnu kontrolu odmah nađu u samom objektu do ukrcavanja na avion.

Nova prodavnica nudi više od 6.000 artikala kozmetike, tekstila, modnih dodataka, igračaka, suvenira, hrane, pića, duhanskih proizvoda, a poseban dio namijenjen je domaćim proizvodima.

Ovom prilikom, predstavnici uprave Međunarodnog aerodroma Sarajevo uručili su donaciju u iznosu od 2.000 KM humanitarnoj organizaciji "Pomozi" koja će ova sredstva namijeniti Domu za slijepe u Nedžarićima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.