Izvor: eKapija | Utorak, 13.11.2012.| 10:06
Izdvojite članak Odštampajte vijest

U organizaciji Grandsporta: 50 najznačijanijih arhitekata na seminaru u Širokom Brijegu

(Foto: b)

U suradnji firme Sport Net i Grandsport, distributera za Bosnu i Hercegovinu, prošlog je petka u Širokom Brijegu održana prezentacija firmi Gallina, Mondo, Duol i Usluga Pakrac pred 50 najznačijanijih arhitekata iz Bosne i Hercegovine, javlja portal ABCportal.info.

U nazočnosti predstavnika mnogih arhitektonskih fakulteta, firmi za graditeljstvo i projektiranje, općina kao i nogometnih saveza, vlasnici iz italije firme "Gallina", jedne od vodećih na europskom tržištu, predstavili su proizvode od polikarbonata sa primjenom u arhitekturi i građevinarstvu.

Osim nje, predstavljena je i Firma "Duol" iz Slovenije koja se bavi proizvodnjom zračnih objekata te objekata sa konstrukcijom, kao i "Mondo" Italia , koji je u svijetu br.1 u proizvodnji industrijskih podova te sportske opreme. Inače, riječ je o firmi koja je već 40 godina službeni dobavljači Olimpijskih igara, te drugih europskih i svjetskih prvenstava raznih sportova.

Također, predstavila se i "Usluga Pakrac" koja proizvodi opremu za dječja igrališta, javne površine, parkove, te opreme za vrt i dom.

Polaznici su se na seminaru upoznali s raznim novim, modernim, materijalima na našem tržištu, za graditeljstvo kao i za sportske objekte.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.