NavMenu

U Cinema Cityju svjetska premijera filma Skyfall

Izvor: eKapija Srijeda, 31.10.2012. 09:38
Komentari
Podeli

U posljednjoj sedmici oktobra naši posjetitelji su imali priliku da uživaju u 4. nastavku horor sage Paranormanlna aktivnost a u isto vrijeme naši najmlađi posjetitelji su uživali u animiranoj 3 D avanturi Paranorman.

Nova sedmica od 01. novembra, nam donosi svjetsku premijeru, Skyfall, najnovijeg nastavka o James Bond agentu. Bondova odanost prema M je na kušnji kada njezina prošlost izađe na vidjelo. MI6 biva napadnut te 007 mora otkriti i uništiti prijetnju bez obzira na lične žrtve. U najnovijoj filmskoj epizodi o Jamesu Bondu neizostavnog negativca će uprizoriti Javier Bardem glumeći lik Raoula Silvaagonista koji će zadati mnoštvo muka Danielu Craigu. Dobitnik Oscara Bardem će zasigurno opravdati svoju reputaciju najboljeg holivudskog negativca i ostati zapamćen u vječnoj filmskoj franšizi.

Cinema City Art house u sedmici od 01. novembra prikazuje film Šangaj. Glavni lik filma je Lutvija Belmondo Mirga čiji je otac ostavio porodicu u Bosni i otišao u bijeli svijet po svoj komad uspjeha. Za njega, ali i sina Belmonda, su taj bijeli svijet bile Slovenija i susjedna Italija. Tu će Belmondo naći i ženu svog života, lijepu Amandu.

Svi zajedno prave svoje selo iz snova - Šangaj. Vrijeme je komunizma i Jugoslavije pa i selo prati razvoj čitavog durštva; tako je veliki događaj u selu trenutak kada svi njegovi stanovnici ulaze u Savez komunista kako bi dobili struju. To su trenuci negovog najvećeg uspona ali i početak pada.....

Za Haloween veče Cinema City je pripremio posebnu ponudu u Caffe Baru gdje možete uživati u atraktivnim koktelima. Akcija traje od 31.10-03.11.

Već naredne sedmice kino repertoar će biti bogatiji za nove naslove. Pogledajte obiteljsku avanturu Asterix i Obelix u Britaniji. Film koji će vas nasmijati do suza.

Za ljubitelje horora pripremili smo film Otkrivenje (Sillent Hill) u 3D-u, strašniji no ikada.

A za nase najmlađe posjetitelje Cinema je pripremila animiranu avanturu Hotel Transilvanija (Hotel Transilvania) koji nas vodi kroz drakulin raskošan rezort s 5 zvjezdica, gdje sva čudovišta i njihove obitelji mogu mirno živjeti, slobodni od doticaja s ljudskim svijetom.

Cinema City Art House predstavlja od 08.11. film Aide Begić Djeca, ovogodišnjeg kandidata za utorku prestižne nagrade Oskar.

U okviru usluge proslava rođendana, Cinema City je za sve najmlađe posjetitelje proširio svoju ponudu. Tako imaju priliku odabrati jedan od bogatih rođendanskih paketa, Basic, Total i Special. Sve informacije o sadržajima paketa, kao i cijenama, svi posjetitelji mogu dobiti na broj telefona: 060-309-47-64.

Sve Vaše upite možete poslati e mail i na info e-mail: info@cinemacity.ba .

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.