Izvor: eKapija | Srijeda, 24.10.2012.| 13:28
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Cinema City: U novoj filmskoj sedmici nastavak poznatog horora "Paranormalna aktivnost 4"

(Foto: b)

Nakon još jednog vikenda, mnogobrojni posjetitelji su uživali u bogatom kino repertoaru u multipleksu Cinema City.

Proteklu sedmicu je predvodio film Halimin put, sa sjajnom glumačkom ekipom, Almom Pricom i Mustafom Nadarevićem, te predstavio tragični sevdah inspirisan istinitim događajima. Pratio ga je film Alex Cross (Alex Cross), istinski tirller u kojem samo pravi filmoljubci mugu da uživaju.

U novoj sedmici od 25. oktobra, pogledajte šta donosi, četvrti nastavak poznatog horora, Paranormalna aktivnost 4 (Paranormal Activity 4). Za one koji prate sestre Katie, Kristi i demonsku silu koja ih progoni od djetinjstva, postoje mnoga neodgovorena pitanje i neobjašnjene aktivnosti.

Paranormalno 4 daje neke odgovore ali ne i sve odgovore. Očekivati možete samo jedno, da vas bude strah, više no ikad. Ulaznice za ovu horor sagu možete već od 22. oktobra kupiti na kino blagajnama u Cinema City-u.

(Foto: b)

Na veliko platno u novoj filmskoj sedmici dolazi i 3D animirana komedija, Paranorman (Paranorman).

Filmska priča u centar zbivanja stavlja jedan gradić koji će zadesiti najezda zombija. Pitate se koga pozvati u pomoć? Jedino neshvaćenog lokalnog dječaka Normana (Kodi Smit-Mekfi), koji ima moć da priča s mrtvima.

Pored zombija, moraće da sredi i duhove, vještice i najgore od svega, glupave odrasle, da bi spasio grad od kletve stare nekoliko vijekova.

Ali ovaj mladi šaptač duhovima otkriće da su njegove paranormalne aktivnosti probile granice onostranog. Već u sedmici od 01. novembra možete pogledati dugo očekivani film o James Bondu – Skyfall.

Sarajevska publika imat će priliku da uživa u svjetskoj premijeri najnovijeg nastavka o James Bond agentu koji ove godine slavi 50. godišnjicu. Ulaznice za Skyfall su u pretprodaji od 25. oktobra u Cinema City-u.

(Foto: b)

Cinema City Art house u sedmici od 01. novembra prikazuje film Šangaj. To je ljubavna priča u čijem se središtu nalazi romska porodica Mirga.

Film prati četiri generacije o kojim nam pripovijeda glavni junak. Međutim, kada započne raspad Jugoslavije,mijenja se i život glavnog junaka i njegove porodice.

Haloween veče provedite u kino repertoar i uživajte u posebnoj ponudi atraktivnih kotela u Cinema City Caffe baru od 31.10. - 03.11.

U okviru usluge proslava rođendana, Cinema City je za sve naše najmlađe posjetitelje proširio svoju ponudu.

Tako imaju priliku odabrati jedan od bogatih rođendanskih paketa, Basic, Total i Special. Sve informacije o sadržajima paketa, kao i cijenama, naši posjetitelji mogu dobiti na broj telefona: 060-309-47-64.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.