NavMenu

U Cinema Cityju od 18. oktobra "Halimin put"

Izvor: eKapija Srijeda, 17.10.2012. 08:21
Komentari
Podeli

Nakon još jednog uzbudljivog vikenda, mnogobrojne Sarajlije uživali su bogatom repertoaru Cinema City-a. Proteklu sedmicu je predvodila simpatična komedija, Vjenčanje za pamćenje, (The Wedding Video) gdje su naši posjetitelji imali priliku pogledati, kako vjenčanja mogu ostati duboko u sjećanju svih prisutnih. Ljubitelji dobrih akcionih trilera, uživali su u projekcijama filma Dviljaci (Savages).

Iskreni tragični filmski sevdah inspirisan istinitim događajem, film koji je dobio najvišu ocjenu publike u novijoj istoriji festivala u Puli, scenariste Feđe Isovića, Halimin put, počinje sa prikazivanjem u Cinema City-u od 18. oktobra.

Halimin put je dirljiva priča o dobroćudnoj bosanskoj seljanki Halimi koja bezuspješno pokušava pronaći posmrtne ostatke svog sina ubijenog tokom rata u Bosni.

Ona shvaća kako je jedini način da se identificiraju njegove kosti taj da pronađe svoju davno odbjeglu nećakinju koju nitko nije vidio više od dvadeset godina, nakon što je imala zabranjenu vezu s mladićem druge vjere.

Međutim, nakon što je Halima uspije pronaći, na površinu izbijaju davno zaboravljena zla koja još jednom mjenjaju živote glavnih aktera.

Pretprodaja kino ulaznica za film Halimin put je počela od 15. oktobra, na blagajnama Cinema City-a.

Na veliko platno u novoj filmskoj sedmici (18.-24.10.2012.) dolazi i triler, Alex Cross (Alex Cross), snimljen prema romanu najplaćenijeg pisca, Jamesa Pattersona, proslavljenog autora trilera Kolekcionar i Paukova zavjera.

Film donosi priču o detektivu iz Washingtona Alex-u Cross-u, nakon što je doznao da mu je ubijen jedan član porodice, on kreće da pronađe ubicu. Međutim, ubrzo otkriva da njegova rođakinja nije bila prva žrtva i da stvari nisu takve kakvim se čine.

Ovaj interesantni triler o policijskom psihologu Alexu Crossu, možete pogledati u Cinema city-u od 18. oktobra.

Pogledajte šta nam donosi, četvrti nastavak poznatog horora, Paranormalna aktivnost 4 (Paranormal Activity 4) od 25.oktobra u Cinema City-u. Sve do sada je bilo podnošljivo, ali ono što slijedi u četvrtom nastavku pratit će Vas do kraja života.

Od redatelja animiranog filma Koralina, dolazi nam nova 3D animirana komedija, Paranorman (Paranorman). U ovoj interesantoj priči, mogu uživati naši najmlađi posjetitelji od 25.oktobra.

U okviru usluge proslava rodjendana, Cinema City je za sve naše najmlađe posjetitelje proširio svoju ponudu. Tako imaju priliku odabrati jedan od naših bogatih rodjendanskih paketa, Basic, Total i Special. Sve informacije o sadržajima paketa, kao i cijenama, naši posjetitelji mogu dobiti na broj telefona: 060-309-47-64.

Svake srijede u okviru usluge Family day-a, Cinema City svojim posjetiteljima nudi specijalnu cijenu kino ulaznice. Za 2D projekcije cijena kino ulaznice je 4,00 KM, dok za 3D projekcije je 6,00 KM.

Preuzmite zahtjev za najam dvorane na našoj web stranici www.cinemacity.ba, i organizujte event kreiran prema Vašim željama. Sve informacije o Event Centru Cinema City-a, možete dobiti na broj telefona:033/567-233.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.