NavMenu

Akcioni triler "Taken 2" i "Divljaci" u Cinema Cityju

Izvor: eKapija Srijeda, 03.10.2012. 09:20
Komentari
Podeli

U pretpremijernoj sedmici, animiranog filma Sammy-ijeva avantura 2 (Sammy’s Adventures 2), poznatog podvodnog nastavka, uživali su najmlađi posjetitelji Cinema City-a. Ljubitelji dobrih SF akcija, u sedmici iza nas, imali su priliku pogledati novi naslov Looper (Looper), gdje je glavna uloga pripala najvećem akcionom junaku Bruce Wills-u. Film je prikazan na međunarodnom festival u Torontu, i vrlo brzo je uvršten na listu za jedan od najboljih filmova u 2012.

Novu filmsku sedmicu (04.-10.Oktobra 2012.) u Cinema City-u predvodi akcioni triler, 96 sati: Istanbul (Taken2), nastavak odličnog trilera iz 2008. godine. Pored glumačke ekipe iz ranijeg nastavka, veliku ulogu ima i glumac Rade Šerbedžija. Veći dio akcijskih scena kriminalističkog trilera odvija se u Istanbulu, na lokacijama koje se rijetko vidaju na velikom ekranu. Dvije godine nakon što je kći Kim spasio od nemilosrdnih otmičara, umirovljeni agent CIA Bryan Mills ponovno mora spašavati živote. Ovog puta vlastiti i bivše supruge Lenore nakon što ih u Istanbulu otme, osvete žedan Murad, otac jednog od otmičara kojega je Mills ubio u kriminalističkom hitu iz 2008. godine 96 sati. U spasilačku misiju kreće i njihova kćerka Kim. Bryan će svojoj kćerci ostaviti težak zadatak da im pomogne u gotovo nemogućem bijegu. Nastavak ovog interesantnoh trilera, možete pogledati u Cinema City-u od 04.Oktobra.

Pretprodaja kino ulaznica za film 96 sati: Istanbul počinje od 02.Oktobra, na blagajama Cinema City-a.

U filmskoj sedmici od 11.Oktobra, Cinema City donosi dva filmska naslova.

Od redatelja nagrađenog tri puta Oscarom, Olivera Stone dolazi nam novi hit triler, pod nazivom Divljaci (Savages). Radnja filma govori o Benu i Chon-u koji su uspješni u poslu uzgajivača marihuane, a ujedno dijele i ljubav prema prelijepoj Ofeliji. Pogledajte ovaj interesantni triler u Cinema City-u.

Kako vjenčanja mogu biti stresna, možete pogledati u simpatičnoj komediji, Pazi koga biraš (The Wedding Video) od 11. Oktobra. Timov brat Raif, koji je ujedno i kum, odlučio je uraditi video zapis, kako bi vjenčanje njegovog brata ostalo duboko u sjećanju svih prisutnih.

U okviru usluge proslava rodjendana, Cinema City je za sve naše najmlađe posjetitelje proširio svoju ponudu. Tako imaju priliku odabrati jedan od naših bogatih rodjendanskih paketa, Basic, Total i Special.

Sve informacije o sadržajima paketa, kao i cijenama, naši posjetitelji mogu dobiti na broj telefona: 060-309-47-64.

Event Centar Cinema City-a, nudi organizovanje događaja kreiranog prema Vašim mjerama. Budite drugačiji i organizujte event u modrenom ambijetu Cinema City-a. Zahtjeva za najam dvorane možete preuzeti na web stranici www.cinemacity.ba , a sve informacije o event centru možete dobiti na broj telefona: 033/567-233.

Također, informacije o dodatnim uslugama Cinema City-a, kao i informacije o filmovima i terminima možete dobiti na info brojevima: 033/567-230 i 033/567-288, ili na poznatoj web stranici: www.cinemacity.ba

Također, sve Vaše upite možete poslati i na info e-mail: info@cinemacity.ba

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Industrija, Zdravstvo

Zdravstveni turizam cvjeta u BiH, ljekari savjetuju oprez

Za razliku od administracije koja za vrijeme praznika slobodne dane provodi s obitelji, privatni liječnici, stomatolozi, kozmetičari, frizeri u BiH imaju pune ruke posla, i to ponajviše zahvaljujući dijaspori. Tako već početkom prvih proljetnih praznika, u vrijeme Uskrsa i Bajrama, mnogi bh. građani koji žive u inozemstvu će se sami ili s obitelji uputiti na tjedan dva u svoju matičnu domovinu ne samo kako bi posjetili rodbinu, već

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.