Izvor: eKapija | Utorak, 25.09.2012.| 11:30
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Sajam "Interagro": Priznanje za mikrokreditnu fondaciju MI - BOSPO

(Foto: b)

Na XI Međunarodnom poljoprivrednom sajmu "Interagro" koji se održao u Bijeljini Mikrokreditna fondacija MI-BOSPO dobila je plaketu "Za najuspješniju prezentaciju proizvoda". Poljoprivredni sajam u Bijeljini je jedna od najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u Bosni i Hercegovini i atraktivno je mjesto za prezentaciju i razvoj agrobiznisa.

Među mnogim izlagačima na sajmu svoje proizvode prezentirale su i članice MI BOSPO Mreže žena u biznisu, koje su svojim kvalitetnim prehrambenim proizvodima, kao i originalnim rukotvorinama privlačile veliku pažnju javnosti.

"Ova nagrada potvrđuje naš rad i svjedoči o velikom angažiranju svih zaposlenika MI-BOSPO-a kao i članica Mreže žena u biznisu. Plaketa je potvrda kvalitetnog rada i motiv za dalje", kazala je Sanja Marinković, Klub koordinatorica MKF MI-BOSPO Mreže žena u biznisu.

Mreža žena u biznisu, projekat kojeg MI-BOSPO provodi uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj, USAID, pruža podršku ženama i njihovim nastojanjima da pokrenu novi biznis i uspješno vode svoja preduzeća i farme.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.