NavMenu

Povratne aviokarte iz Sarajeva u Evropu već od 139 eura

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 24.09.2012. 16:01
Komentari
Podeli

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprevoznik i član udruge Star Alliance, u vikendu koji je pred nama uvodi posebnu akciju s još povoljnijim cijenama međunarodnih karata.

Od petka, 28. septembra do nedjelje, 30. septembra 2012. povratne aviokarte za letove iz Sarajeva u evropska odredišta Croatia Airlinesa (via Zagreb) mogu se kupiti već od 139 eura. U cijenu karata uključene su aerodromske takse, naknada za izdavanje aviokarte (TSC), zatim besplatan prijevoz jednog komada prtljage do 23 kg, hrana i piće u avionu, štampa, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje.

Kako je saopćeno, posebna akcija odnosi se isključivo na karte kupljene preko internetske stranice www.croatiaairlines.hr, a za karte kupljene na drugim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatnih 30 eura TSC-a.

U sklopu ove posebne ponude na raspolaganju su povratne karte za letove iz Sarajeva (via Zagreb) u Amsterdam, Beč, Bruxelles, Frankfurt, Istanbul, Kopenhagen, London, München, Pariz, Podgoricu, Prištinu, Rim, Skoplje i Zürich.

Broj karata po cijeni od 139 eura je ograničen, a karte se trebaju iskoristiti u periodu od 22. oktobra 2012. godine do 24. marta 2013. godine, navode iz Croatia Airlinesa.

Osim toga, putnicima iz Bosne i Hercegovine pružaju se povoljne mogućnosti svakodnevnih letova u Evropu (preko Zagreba), jer avioni Croatia Airlinesa direktno povezuju Sarajevo i Zagreb svakoga dana u sedmici i to dva puta dnevno (osim subotom, kada je planiran jedan let).

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.