Izvor: eKapija | Četvrtak, 20.09.2012.| 11:23
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Atraktivan modni i zabavni događaj: Sutra u Tuzli "Merkator Fashion Show"

(Foto: b)

Merkator centar Tuzla organizuje u petak, 21.09.2012. godine, sa početkom u 19 sati, modnu reviju pod nazivom "Merkator Fashion Show Tuzla" na kojoj će renomirani modni brendovi predstaviti najnovije modele iz kolekcije jesen/zima.

Modele iz kolekcije jesen/zima 2013. godine renomiranih brendova kao što su Modiana, Bellissima, Vulecco, Brendbox, Intersport, Almaras, obuća Alpina i LeScarpe predstaviće uspješni domaći pofesionalni manekeni agencije Abc Models među kojima su i aktuelna Miss Bosne i Hercegovine Fikreta Husić, zatim Delila Softić - Fashion TV Model Svijeta, Azra Gazdić - Miss Bosne i Hercegovine 2005. godine i drugi.

Kolekciju Intersport i Almaras predstaviće djeca i mladi manekeni Abc Models, koji su na svjetskim izborima osvajali odlične rezultate. Neki od njih su Dino Mujačić, nosilac titule "Best Child Model of the World", Dona Božić, ovogodišnja predstavnica BiH na svjetskom izboru Best Child Model of the World 2012., Erma Kurtović, najbolji dječiji model Europe 2012. i mnogi drugi.

Ulaz je slobodan tako da svi zanteresiovani mogu doći u Mercator Centar Tuzla u petak, 21. septembra u 19:00 sati i vidjeti na Merkator Fashion Show Tuzla koji su najnoviji modni trendovi u predstojećoj sezoni jesen/zima 2012. godine.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.