NavMenu

Po uzoru na europske trendove ishrane: Od danas u prodaji novi Klasov hljeb "Farmer"

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 10.09.2012. 13:42
Komentari
Podeli

Istraživanja su pokazala da stanovništvo BiH, prateći evropske trendove prehrane, sve više vodi računa o zdravoj i uravnoteženoj ishrani. Stoga su tehnolozi kompanije Klas d.d. Sarajevo, oslanjajući se na stare izvorne recepture, proizveli poseban hljeb na bazi cijelih zrna pšenice i raži simboličnog naziva "Farmer".

"Farmer" sadrži cijela zrna pšenice i raži, pa samim time ima povećan sadržaj vlakana koja pozitivno utječu na rad crijeva, organizmu daju osjećaj sitosti, djeluju okrepljujuće i apsorbuju toksične materije u crijevima. Cijela zrna pšenice i raži imaju veći udio vitamina (skupine B i E) i minerala (željezo, fosfor, kalcij).

Ovaj hljeb je namijenjen onima koji žele dugovječan zdrav život, a njegova prednost je i produženi rok trajanja koji potrošačima omogućava svježinu do posljednje mrvice. "Farmer" je u prodaji od danas, 10.09.2012. godine.

Nutricionisti tvrde da se bez hljeba ne može postići balansirana ishrana koja sadrži sve materije potrebne organizmu radi njegovog ispravnog i skladnog funkcioniranja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina

Banjaluka dobija stambeno-poslovni kompleks The Simphony, evo kako će izgledati (FOTO)

Rezidencijalno-poslovna zgrada pod nazivom Simfonija (The Simphony) biće izgrađena u Ulici olimpijskih pobjednika u blizini Gradskog stadiona i zgrade Rаdio-televizije Republike Srpske u Banjaluci. Investitor je ovo zemljište dobio kao zamjenu za parcelu starog kina "Kozara". Pripremni radovi na izgradnji velelepne zgrade počeli su prije nekoliko dana. Investitor (ista kompanija koja je stajala iza projekta Cinema tower) je objavio

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.