NavMenu

440. skokovi sa Starog mosta: 30. juli 2006. uz učestvovanje oko 60 takmičara

Izvor: Fena Četvrtak, 27.07.2006. 13:26
Komentari
Podeli

Tradicionalni skokovi sa Starog mosta u Mostaru, 440. po redu, najavljeni su za 30. juli 2006. godine.

Osim glavne manifestacije, seniorskih skokova sa Starog mosta, i ove godine će biti održan treći po redu "Mostari Juniors tour", tzv. šlaufijada pod nazivom "Fan of the Sun", koncert "Hayat production", turnir u tavli uz direktan prijenos finala na Internetu, party "Mala ljubavna parada", te koncerti grupa "Zoster" i "Letu Štuke".

Kao i protekle dvije godine, i ovu manifestaciju skokova će obilježiti degustacija kafe iz najveće džezve na svijetu koja je ušla u Guiness knjigu rekorda u organizaciji Centra za mir i multietničku suradnju Mostar i VISPAK-a.

Manifestacija će početi 29. jula skokovima sa bakljama u ponoć. U glavnoj takmičarskoj disciplini očekujemo oko 60 skakača, kako iz Mostara i cijele BiH, tako i iz susjednih zemalja - rekao je predsjednik Kluba Semir Drljević.

Glavni pokrovitelji su Federalna vlada i Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanskog kantona.

U Klubu su naglasili da su ovogodišnji skokovi izazvali veliko zanimanje, što potvrđuje i podatak da se za medijsko praćenje ovog događaja prijavilo oko 50 novinarskih ekipa iz BiH i susjednih zemlja.

Eko-sekcija Kluba skakača, uz sponzorisanje Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i Švedske razvojne agencije (SIDA), priprema video-spot u sklopu projekta "Spasimo Neretvu", čiji cilj je animacija šire javnosti na očuvanje ljepote ove rijeke.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.