NavMenu

U Cinema City od 6. septembra horor "Opsjednuta"

Izvor: eKapija Srijeda, 05.09.2012. 07:40
Komentari
Podeli

U prvom vikendu prikazivanja filma Zvončica i tajna krila (Tinkerbell: The Secret of the wings) u projekciji su uživali najmanji posjetitelji, koji su pogledali ovu interesantnu bajku.

Ništa manje nije bila posjećena nova komedija, Začin za brak (Hope Springs), koja je počela sa prikazivanje od 30. augusta, u kojoj su uživali mnogobrojne Sarajlije u danima vikenda.

Pored spomenutih naslova, Cinema City, u novoj filmskoj sedmici donosi nova filmska ostvarenja. Za ljubitelje horora Cinema City od 06. septembra donosi film snimljen po istinitoj priči, redatelja Ole Bornedala, Opsjednuta (The Possesion).

Clyde i Stephanie Brenek nisu vidjeli razloga za zabrinutost kada je njihova mlađa kćerka postala opsjednuta sa antičkom drvenom kutijom koju je kupila na garažnoj rasprodaji.

Dok njeno ponašanje postaje sve gore, par se počinje pribojavati prisustva zlonamjerne sile. Provjerite, da li će bračni par spasiti život svoje kćerke i da li će je zaštiti od od zlonamjernih sila.

Iskoristite priliku i kupite kino ulaznicu po specijalnoj cijeni od 4,00 KM u okviru Cinema City Art house. Ove sedmice još jedan poznati istorijski triler pod nazivom Koriolan (Coriolanus) od scenariste filmova Gladijatora i Posljednjeg Samuraja, adaptacija poznate Shakespearove tragedije o životu Rimskog vođe. Građani Rima su gladni. Koriolan, rimski heroj, veliki vojnik i čovjek krutih ubjeđenja, prezire narod. Njegovi ekstremni stavovi izazivaju masovnu pobunu. Pogledajte da li će doći do uništenja Rima u Cinema City-u od 06.Septembra.Već u narednoj filmskoj sedmici (13.- 19. septembra 2012.) u Cinema City-u svjetska premijera dugoočekivanog naslova, Resident Evil Osveta (Resident Evil: Retribution), gdje glavnu ulogu tumači zanosna Milla Jovovich. Pogledajte navedeni akcioni horor u 3D tehnologiji i otkrijte detalje ovog novog nastavka popularnog spektakla.

U Cinema City-u od 13. septembra i nova urnebesna komedija od poznatog tvorca hit serije Porodični čovjek pod nazivom Medo (Ted). U samo tri dana prikazivanja na Američkom box office-u navedena komedija je ostvarila zaradu od 54,1 miliona dolara.

Pogledajte ovu interesantnu kombinaciju igranog filma i kompjuterske animacije upravo u Cinema City-u.

U okviru Cinema City Family day-a, svake srijede, pored pogodnosti kupovine kino ulaznice po specijalnoj cijeni od 4,00 KM za 2D, i 6,00 KM za projekcije u 3D-u, iskoristite priliku i kupite Family combo paket, sa bogatim sadržajem od četri Coca Cole 0,33 l i dvoje srednjih kokica po cijeni od 10 KM.

Za posjetioce koje planiraju ranije odlazak u kino, Cinema City pruža uslugu telefonskih rezervacija. Kino ulaznice telefonski možete rezervisati svaki radni dan u periodu od 10:00 do 13:00, na slijedeći broj telefona 033/567-267.

Organizujte rođendansku zabavu Vaših mališana u Cinema City-u uz poznati rođendanski paket i ugodno druženje. Rezervišite Vaš termin na slijedeći broj telefona: 060/319 47 64.

Sve informacije o uslugama Cinema City-a, terminima filmova na redovnom repertoru, kao i najavama nadolazećih filmova možete dobiti na naše info brojeve: 033/567-230 i 033/567-288, ili na našoj poznatoj web stranici: www.cinemacity.ba .

Također, sve Vaše upite možete poslati i na naš info e-mail: info@ cinemacity.ba.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Finansije

Vrhovni sud RS presudio u milionskom sporu Bitminera i Unicredit banke

Vrhovni sud Republike Srpske odbio je reviziju kompanije Bitminer Factory iz Gradiške i potvrdio presudu Višeg privrednog suda kojom je Unicredit banka Banjaluka oslobođena plaćanja 256 mil KM odštete zbog gašenja njihovog poslovnog računa, potvrđeno je za portal Capital. Kako je rečeno u ovom sudu, revizija koju je podnio Bitminer je odbijena kao neosnovana, te je potvrđena ranija presuda koja je preinačila prvostepenu odluku iz

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.