Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 27.08.2012.| 13:55
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Mreža žena u biznisu na Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije u Gradačcu

(Foto: b)

Mikrokreditna fondacija MI-BOSPO i Mreža žena u biznisu učestvovat će na Međunarodnom sajmu poljoprivrede i prehrambene industrije u Gradačcu koji će se održavati u periodu od 29.08. do 01.09. 2012. godine.

Već drugu godinu članice Mreže žena u biznisu učestvuju na sajmu u Gradačcu, a ove godine svoje proizvode prezentirat će 70 članica iz svih dijelova Bosne i Hercegovine u kojima MI-BOSPO i Mreža žena u biznisu djeluju.

"Odavno smo se uvjerili u to da su žene jednako sposobne upravljati vlastitim biznisom i u tome biti mnogo uspješne. Dokaz tome su i članice Mreže žena u biznisu koje vjeruju u sebe i svoje sposobnosti pa hrabro idu naprijed ka ostvarenju vlastitih ciljeva. Sajam je odlična prilika da prezentiraju svoje proizvode i na taj način postanu inspiracija mnogim drugim ženama da pokrenu vlastiti biznis i uspješno posluju", kazala je Nataša Šetka, koordinatorica projekta MI-BOSPO Mreža žena u biznisu.

Mreža žena u biznisu, projekat kojeg MI-BOSPO provodi uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj, USAID, pruža podršku ženama i njihovim nastojanjima da pokrenu novi biznis i uspješno vode svoja preduzeća i farme.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.