NavMenu

U Cazinu se otvara DP market

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 30.07.2012. 15:13
Komentari
Podeli

U srijedu 01. 08. 2012. godine u Cazinu se otvara savremeno opremljena prodavnica DP marketa u novotvorenom Trgovačkom Centru Ljiljan.

DP Supermarket na cca 700 kvadratnih metara građanima Cazina će ponuditi širok asortiman prehrambenih proizvoda, svježeg voća i povrća, svježeg mesa i delikatesa, kruha i peciva, slatkog programa, hemije i drugih proizvoda za svakodnevnu potrošnju u domaćinstvu, po povoljnim cijenama.

Za dan otvorenja obezbjeđena je posebna akcijska ponuda velikog broja proizvoda, brojne promocije i podjela gratis proizvoda, a svaka 50-ta kupovina će biti gratis.

Iako Mercator BH sve svoje aktivnosti usmjerava na zadovoljstvo svih potrošača, na stalno poboljšanje kvaliteta ponude i usluga i obezbjeđenje dobrih cijena, posebnu pažnju posvećuje vjernim kupcima kroz dodatne pogodnosti: popust od -10% svakog utorka za sve korisnike DP Club kartice, zatim projekat lojalnosti Dormeo Go gdje kupci uz sakupljene naljepnice mogu ostvariti popust od 50% na putna kolekcija Dormeo.

U četiri savremeno opremljena supermarketa u Unsko-Sanskom kantonu, po jedan DP u Ključu i Sanskom Mostu, te Mercator i sada DP u Cazinu, Mercator BH d.o.o. zapošljava oko 100 radnika.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.