NavMenu

Počeli radovi na uređenju zgrade općine Vitez

Izvor: Fena Četvrtak, 26.07.2012. 11:20
Komentari
Podeli

Proteklog tjedna počeli su radovi na uređenju zgrade općine Vitez. Radove izvodi tvrtka SIGMA - SK iz Zenice, a njihova je vrijednost 250.000 maraka.

Polovicu navedenog iznosa osigurala je Općina Vitez, a drugu plovicu Općina je dobila od Projekta GAP, uz potporu donatora USAID-a, SIDA te veleposlanstvo Nizozemske u BiH.

"Naša je namjera napraviti novu, moderniju i opremljeniju dvoranu Općinskog vijeća, koja će imati do 150 sjedećih mjesta, a površine oko 180 četvornih metara. Dvorana će, naravno, biti dostupna i organizacijama civilnog društva te drugim institucijama s područja općine Vitez za razne sastanke, tribine, seminare i slično, potvrdio je općinski načelnik Vlado Alilović.

Uz novu dvoranu Općinskog vijeća, dodaje on, dobit ćemo i prostorije za rad klubova vijećnika, prostor za arhivu, bife, kao i sanitarni čvor. Dosadašnju dvoranu općinskog vijeća preuredit ćemo na način da dobijemo još dva ureda te jednu manju dvoranu za sastanke.

Radovi bi trebali biti završeni početkom mjeseca rujna, a ova uistinu kapitalna investicija unaprijedit će i rad općinskih službi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.