NavMenu

U Zenici uspješno završen ciklus obuke abc KNJIGOVODSTVO

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 23.07.2012. 08:34
Komentari
Podeli

Majsko - junski ciklus obuke abc KNJIGOVODSTVO, koji je u Zenici organizovan od strane CHRONOS doo, završen je sredinom jula.

abc KNJIGOVODSTVO je inače partnerski projekat preduzeća FEB dd Sarajevo, CHRONOS doo Zenica, FinTech doo i Billans doo Sarajevo.

Po završetku obuke su svi polaznici prisustvovali testu provjere znanja, nakon čega je, 17. jula, uslijedila podjela certifikata. Najuspješnija i najangažovanija polaznica obuke – Emina Herceg iz Maglaja je dobila poklon – Tablet ARNOVA 8 G2.

Nekima je ovo bio prvi susret sa računovodstvom, sa finansijskim izvještajima, a mi se nadamo se da smo pružili dobar osnov koji sada treba lagano nadograđivati.

"Tempo je bio malo zahtjevniji, ipak se trebalo teoretski i praktično "preći" preko najznačajnijih pozicija dugoročne imovine, zaliha, potraživanja, novčanih sredstava, obaveza, kapitala, prihoda i rashoda, ali smo svi zajedno ipak uspjeli u tome. Nadamo se da rezultati neće izostati", navode iz firme Chronos.

Posebna pogodnost polaznicima ove obuke jeste mogućnost korištenja dodijeljenih šifri na korištenju softvera e-računovodstvo u periodu od šest mjeseci od završetka obuke.

Za polaznike obuke, kao i sve druge zainteresovane pokrenuta je web stranica (www.abcknjigovodstvo.com) na kojoj će se moći naći informacije o završenoj obuci, o planiranom nastavku obuke u septembarskom ciklusu, kao i o novim programima obuke. Takođe, web stranica sadrži poseban dio – forum, na kojem će svaki registrovani korisnik moći razmjenjivati informacije i dileme iz praktične primjene računovodstva, poreza, finansija i drugih otvorenih tema.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.