NavMenu

Arnela Džaferbegović, najmlađi član Enterijer.ba tima - Grafička urednica sa samo 19 godina

Izvor: eKapija Utorak, 17.07.2012. 11:26
Komentari
Podeli

Arnela Džaferbegović uspjela je da se sa samo 19 godina nađe u Enterijer.ba timu, gdje je postala najmlađi član.

Kao grafička podrška svemu što se objavljuje, kroz njene ruke dnevno prolazi na stotine fotografija i tekstova. Izuzetno hiperaktivna, energična i vrijedna, Arnela je dokaz da volja, želja i entuzijazam uvijek pobjeđuju i bivaju nagrađeni.

Još u srednjoj školi privukao je photoshop kroz koji je usavršavala svoj odnos prema grafici, a onda i grafičkom dizajnu, te je na taj način i dosegla nivo rada na kojem se trenutno nalazi.

Kao izvršni asistent za grafički i web dizajn Bela Vide i grafički urednik portala Enterijer.ba, njene dnevne obaveze obuhvataju update ovih web stranica, uz neizostavnu komunikaciju sa klijentima odnosno svakodnevnim posjetiocima Galerije.

Studira ekonomiju i već za sobom ima nekoliko godina iskustva u radu sa web i grafičkim dizajnom. Pobornik je stava da se isplaniranim vremenom može puno toga postići.

"S obzirom na to da sam vanredan student (DL) pri Ekonomskom fakultetu, to me oslobađa redovnih predavanja pa tako mogu ispuniti i ovu svoju stranu koju volim, a to je grafički dizajn“, kaže ona u intervju za Enterijer.ba.

Najzanimljivija oblast dizajna za nju su fotografija, njeno uređenje i svi oni detalji koji su vidljivi ili samo provučeni. Uz to, neizostavni dio je uređenja samog enterijera kao baze galerije Bela Vida.

Za sebe kaže da je osoba otvorenog uma koja voli da uči i koju privlače noviteti.

"Arhitekte su mi otvorile vrata u novi svijet ideja, i često pomislim da se usavršim i na polju arhitekture", ističe ona.

Pogledajte i druge dokumente u rubrici "Ko je ko"

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.