NavMenu

Mercator Centar Mostar slavi šesti rođendan

Izvor: eKapija Četvrtak, 05.07.2012. 13:49
Komentari
Podeli

Povodom šest godina uspješnog poslovanja Mercator Centar Mostar, organizuje za svoje kupce, u subotu 7. jula, prigodnu rođendansku ponudu i zabavu za najmlađe.

Za ovaj svečani dan Mercator BH je, u saradnji sa poslovnim partnerima, pripremio za sve kupce brojne pogodnosti dobre kupovine kao što su popusti, promocije, degustacije i nagradne igre. Za vjerne kupce, korisnike Mercator Pika kartice obezbijedio je i dodatnu rođendansku pogodnost, a to je da za sve kupovine u Hipermarketu, Intersportu, Beautique i Modiani, umjesto jedne, dobiju dvojne Pike. Ali kako Mercator BH redovno investira u ponudu i ugodne cijene za svoje kupce s ciljem da im omogući da za uloženi novac dobiju najveću vrijednost tako je, osim u Mostaru, ove subote obezbijedio dvojne pike i za korisnike Mercator Pika kartice u svim Mercator BH trgovinama. Kupci prepoznaju i cijene pažnju koja im se poklanja pa uzvraćaju na svoj način, redovnom kupnjom u Mercator trgovinama i prenošenjem drugima svojih pozitivnih iskustva što rezultira sve većim brojem kupaca.

Najmlađi Mostarci i Mostarke će moći uživati u bogatom zabavnom programu koji počinje u 10:00 sati zabavom dobrodošlice i nastavlja se do 19:00 sati različitim zabavnim igarama kao što su potrošački kviz, slaganje puzzli, crtanje, hula-hop, balonsko modeliranje, karaoke showu, sumo hrvanje i druge. Sretni učesnici u igrama mogu osvojiti i simbolične nagrade. Posebno zabavno će biti u 17:00 sati kada će svi posjetioci probati i tradicionalnu Mercator tortu.

Mercator Centar Mostar poziva sve sugrađane i vjerne kupce da im se pridruže u obilježavanju šestog rođendana i uživaju u atmosferi dobre zabave i slavljeničkih iznenađenja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.