Izvor: eKapija | Četvrtak, 05.07.2012.| 13:49
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Mercator Centar Mostar slavi šesti rođendan

(Foto: b)

Povodom šest godina uspješnog poslovanja Mercator Centar Mostar, organizuje za svoje kupce, u subotu 7. jula, prigodnu rođendansku ponudu i zabavu za najmlađe.

Za ovaj svečani dan Mercator BH je, u saradnji sa poslovnim partnerima, pripremio za sve kupce brojne pogodnosti dobre kupovine kao što su popusti, promocije, degustacije i nagradne igre. Za vjerne kupce, korisnike Mercator Pika kartice obezbijedio je i dodatnu rođendansku pogodnost, a to je da za sve kupovine u Hipermarketu, Intersportu, Beautique i Modiani, umjesto jedne, dobiju dvojne Pike. Ali kako Mercator BH redovno investira u ponudu i ugodne cijene za svoje kupce s ciljem da im omogući da za uloženi novac dobiju najveću vrijednost tako je, osim u Mostaru, ove subote obezbijedio dvojne pike i za korisnike Mercator Pika kartice u svim Mercator BH trgovinama. Kupci prepoznaju i cijene pažnju koja im se poklanja pa uzvraćaju na svoj način, redovnom kupnjom u Mercator trgovinama i prenošenjem drugima svojih pozitivnih iskustva što rezultira sve većim brojem kupaca.

Najmlađi Mostarci i Mostarke će moći uživati u bogatom zabavnom programu koji počinje u 10:00 sati zabavom dobrodošlice i nastavlja se do 19:00 sati različitim zabavnim igarama kao što su potrošački kviz, slaganje puzzli, crtanje, hula-hop, balonsko modeliranje, karaoke showu, sumo hrvanje i druge. Sretni učesnici u igrama mogu osvojiti i simbolične nagrade. Posebno zabavno će biti u 17:00 sati kada će svi posjetioci probati i tradicionalnu Mercator tortu.

Mercator Centar Mostar poziva sve sugrađane i vjerne kupce da im se pridruže u obilježavanju šestog rođendana i uživaju u atmosferi dobre zabave i slavljeničkih iznenađenja.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.