NavMenu

Eco Graffitti: Nakon snijega, Sarajlije brendirale ulice

Izvor: eKapija Utorak, 26.06.2012. 16:14
Komentari
Podeli

Nakon što su pokazali svoju kreativnost u trenucima vremenskih nepogoda i brendirali snijeg na ulicama Sarajeva ove zime i tako dospijeli u brojne lokalne i regionalne medije, kreativci odjeljenja Guerrilla Lab Mark IN agencije spremili su novo iznenađenje. Ovog puta brendirali su ulice, pločnike, asfalt , ali na novi i drugačiji način!

Tako su ulice grada Sarajeva jutros osvanule sa jasnom porukom domaće BOR banke "Plastična & fantastična, Fotkaj i osvoji 10x100KM!" . Naime, riječ je o promotivnoj akciji BOR banke u okviru koje svi učesnici, koji pošalju svoju fotografiju sa grafitom BOR banke sa bilo koje lokacije u gradu na adresu nagrada@borbanka.ba, mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Sve fotografije učesnika nagradne igre sa eco grafitima BOR banke bit će postavljene na web stranici BOR banke (www.borbanka.ba) gdje će deset učesnika sa najviše prikupljenih glasova osvojiti vrijednu novčanu nagradu u iznosu od 100 KM na kartici BOR banke.

Inovativnost komunikacije putem Eco Graffitta leži u činjenici da se površine poput ulice, asfalta, pločnika i zidova zapravo čiste u obliku šablona i na taj način brendiraju željenom porukom. Ulica, asfalt, pločnici, zidovi, bez obzira na koji način ih Vi posmatrali, mogu biti efektni mediji, vidljivi su te imaju jako dobar efekat kada je u pitanju ciljana publika. Eco graffiti se izrađuju na potpuno ekološki prihvatljiv, društveno odgovoran i efikasan način.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Građevina

Sokolac raspisao novi tender za višemilionske radove na izgradnji gradske kuće

Opština Sokolac je raspisala javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji Gradske kuće, trga i spomen obilježja čija je vrijednost procijenjena na 4,7 mil KM bez PDV-a, ili oko 5,5 mil KM sa PDV-om. Kako se navodi rok za izvođenje radova je tri godine od dana uvođenja izabranog izvođača u posao, a mjesto gradnje je ulica Cara Lazara bb. Dodaje se i da će javno otvaranje ponuda biti održano 10. maja do kada je i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.