NavMenu

Za poslovne klijente novi "Paket računi" u HVB Central Profit Banci

Izvor: Četvrtak, 29.06.2006. 11:04
Komentari
Podeli

HVB Central Profit Banka kreirala je nove "Paket račune" za poslovne klijente Banke. Iz ove banke podsjećaju da su "Paket računi" proizvodi kreirani za pravna lica, s krajnjim ciljem da, što je više moguće, olakšaju i pojednostave svakodnevne operativne poslove klijenata Banke. Sam razvoj ovih novih proizvoda HVB Central Profit Banke rađen je uz direktno učešće određenog broja klijenata, te su "Paket računi" pripremljeni prema njihovim stvarnim potrebama i željama.

"Paket računi" za poslovne klijente su kombinacija više proizvoda i usluga Banke. Njihova osnovna prednost, u poređenju sa pojedinačnim uslugama i proizvodima, je u jednoj mjesečnoj naknadi za sve proizvode, kao i brzoj i jedinstvenoj proceduri. Pored spomenutih prednosti, budući imaoci "Paket računa" uživati će niz dodatnih pogodnosti za svaki od ukupno tri vrste paket računa: Paket "Gold", Paket "Silver" i Paket "Start".

Ukoliko kompanija svakodnevno obavlja veliki broj transakcija preko transakcijskog računa, a treba brzu i efikasnu uslugu uz limitirane troškove, te likvidna sredstva za tekuće poslovanje do kojih nastoje doći uz jednostavnu proceduru i minimalno obezbjeđenje, onda je poslovni paket račun "Gold" pravi izbor. U ovaj paket račun su uključeni svi proizvodi i usluge koje su zaista neophodne za sve kompanije koje žele maksimalno iskoristiti prednosti poslovanja putem HVB Central Profit Banke.

Za male ili srednje kompanije koje imaju limitirane potrebe za kreditnim sredstvima, ali kompanije koje svakodnevno obavljaju niz transakcija preko svog računa, poslovni paket račun "Silver" je izbor. Također, sa ovim paket računom efikasno i tokom cijelog dana omogućen je pristup sredstvima na računu kompanije. Na kraju, HVB Central Profit Banka misli i na klijente koji pokreću ili su tek pokrenuli poslovnu aktivnost, a neodlučni su pri izboru svoje poslovne banke, jer žele efikasnu i brzu uslugu uz niske troškove. Upravo Profit Banke za potrebe takvih klijenata kreiran je poslovni paket račun "Start".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.