Izvor: eKapija | Srijeda, 06.06.2012.| 13:55
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Preuređeni Super Konzum u Čitluku otvorio vrata prvim kupcima

(Foto: b)

Još veći, ljepši i jeftiniji Super Konzum Čitluk, na adresi Tromeđa bb, dočekao je danas brojne kupce u preuređenom, savremeno opremljenom prodajnom prostoru koji osigurava savršen užitak kupovine. Na više od 1.550m² prodajne površine, od sada u još ugodnijem ambijentu, preuređeni Super Konzum svojim kupcima nudi izuzetno bogatu ponudu artikala za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu i to po najpovoljnijim cijenama. Uvijek svježe voće i povrće, meso, pekarski, delikatesni proizvodi, gotova jela te druge životne namirnice kao i asortiman proizvoda za čišćenje i higijenu, mali kućanski aparati, kućanski tekstil te ostale potrepštine za domaćinstvo samo su dio ponude na preuređenim odjelima Super Konzuma u Čitluku.

Povodom preuređenja Super Konzum je kupcima poklonio specijalne akcijske pogodnosti uz garantirane uštede. Na dan otvorenja svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu besplatno. Konzum je ujedno pripremio i niz prigodnih događanja, veliku zabavu uz tamburaše, čašćenja za sve kupce, kao i 1.000 atraktivnih poklona u okviru nagradne aktivacije na velikom slovu K.

Već 08. juna Konzum otvara novu prodavnicu i to u Banja Luci, na adresi Svetozara Markovića bb. Ovo će biti 152. prodavnica Konzumove maloprodajne mreže u Bosni i Hercegovini. I u segmentu veleprodaje Konzum nastavlja sa jačanjem pozicije na bh tržištu. 11. juna novi Velpro Cash&Cary Čitluk uslužiti će prve kupce, dok će početkom jula i veleprodajni kupci iz Tuzle i okoline moći obavljati kupovine u novom Velpro centru u Tuzli.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.