NavMenu

Uskoro prezentacija asortimana firme "Gatarić" doo Derventa

Izvor: eKapija Utorak, 20.06.2006. 13:30
Komentari
Podeli

Prezentacija asortimana firme "Gatarić International Group" iz Beograda izazvala je veliko interesovanje i okupila oko 500 poslovnih partnera iz Srbije i zemalja okruženja. Posebna pažnja posvećena je predstojećoj školskoj sezoni prezentacijom novih modela i motiva školskih torbi, ruksaka i ostale školske opreme renomiranih proizvođača HERLITZ, SCHOOL POINT, DONAU, WIBO..

Prezentacija asortimana firme "Gatarić" doo iz Dervente bit će održana 01. jula 2006. godine u prostorijama firme. Tokom jednodnevnog druženja, svim posjetiocima bit će prezentovan novi školski asortiman te ostali noviteti iz domena kancelarijske i računarske opreme, audio-video uređaja, multimedije i savremene poslovne galanterije. Kao i prethodnih godina prezentaciji će prisustvovati predstavnici brojnih evropskih i svjetskih proizvođača: HERLITZ, DONAU, HAMA, PENAC, PELIKAN HARDCOPY, OFFICE POINT, ARISTO...

Ovo je ujedno i poziv svim zainteresovanim sadašnjim i potencijalnim budućim poslovnim partnerima da posjete prezentaciju kako bi stekli potpuniju sliku o firmi "Gatarić" doo Derventa i asortimanu koji oni distribuiraju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.