Izvor: eKapija | Utorak, 15.05.2012.| 09:07
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Nova akcija u mjesecu otvorenih vrata u F-Autocentru

Tokom Mjeseca otvorenih vrata u F-Autocentru i u sklopu velikog broja aktivnosti koje prate Fordovu aktuelnu kampanju UEFA Liga šampiona, F-AC od 14. maja do 18. juna priprema još jednu veliku akciju u svim svojim prodajnim centrima.

Radi se o akcijskoj prodaji lagerskih vozila Ford Focus, Fiesta, Fusion, C-MAX, S-MAX, Mondeo i Kuga. Sva vozila su će svojim kupcima biti na raspolaganju odmah, a uštede koje se mogu ostvariti tokom ove akcije kupovine novog vozila su i do 12.000 KM. Akcija će trajati sve do 18. juna, a za kupce i posjetioce F-AC salona će u toku ovog perioda biti upriličene testne vožnje Fordovih modela, ali i nagradne igre, ističu iz F-AC-a.

Ovom akcijom F-AC zaokružuje cijeli niz ponuda u maju i junu u svojim salonima. Trenutno je aktuelna i servisna akcija "Uz Ford servis nikad niste na klupi", na kojoj kupci mogu iskoristiti cijeli niz pogodnosti i popusta u servisu, poput besplatnog kontrolnog pregleda 37 kontrolnih tački Ford vozila ili 50% popusta na servisne usluge. Ponuđene akcije vozačima su na raspolaganju u prodajno-servisnim centrima u Sarajevu, Banja Luci i Mostaru te kod ovlaštenih Ford dilera u Tuzli, Gradačcu, Bijeljini i Tešnju, saopćili su iz F-Autocentra.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.