NavMenu

REDAH objavio Izlaganja s konferencije "Konkurentnost gospodarstva BiH i izazovi ulaska Republike Hrvatske u EU za BiH"

Izvor: eKapija Četvrtak, 10.05.2012. 11:00
Komentari
Podeli

Asocijacija za regionalni razvoj REDAH objavila je Izlaganja s konferencije "Konkurentnost gospodarstva BiH i izazovi ulaska Republike Hrvatske u EU za BiH“. održane u Mostaru u okviru 15. Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar.

Na skupu su obrađene teme gospodarskih aspekata pristupanja Republike Hrvatske u EU i odnosa sa BiH, učinaka ulaska Republike Hrvatske u EU na izravna strana ulaganja u BiH, očekivanih trendova u vanjskotrgovinskoj razmjeni Republike Hrvatske i BiH, nakon ulaska Republike Hrvatske u EU, institucionalnih izazova EU tržišta za BiH, te pitanje je li ulazak Republike Hrvatske u EU prilika ili izazov za BiH.

Treba naglasiti da je konferencija privukla značajnu pažnju javnosti i medija zbog aktualne i interesantne teme, te zbog sudjelovanja eminentnih eksperata koji su aktivno sudjelovali u radu konferencije. Stoga je REDAH pripremio ovu publikaciju sa svim prezentiranim materijalima i predavanjima sa konferencije. Publikacija bi trebala biti korisna svima koji se u narednom periodu budu bavili problematikom vezanom za učinke ulaska Republike Hrvatske u EU na gospodarstvo BiH, priopćili su iz Redaha.

Publikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.