Izvor: eKapija | Petak, 20.04.2012.| 08:52
Izdvojite članak Odštampajte vijest

SuperLOTO: Milion maraka ide u Cazin!

(Foto: b)

U utorak, 17. aprila u novom emitiranju izvlačenja igre na sreću SuperLOTO (8. kolo) sa najvećim početnim jackpot-om ikada viđen širom BiH, izvučen je najveći dobitak od milion maraka. Sretni listić uplaćen je u Cazinu, u ulici generala Izeta Nanića bb., uplatno-prodajnom mjestu Lutrije BiH. Izvučeni brojevi su 8, 24, 27, 30, 41, 43, a boja je "crna".

Lutrija BiH je 18. aprila 2012. u Sarajevu održala godišnje druženje sa medijima i ujedno predstavila novi sistem igre SuperLOTO.

SuperLOTO izvlačenje se od sada održava dva puta sedmično, utorkom i subotom na programu FTV-a sa početkom u 19:10 sati. Uz igru SuperLOTO, tu je I novo lice na malim ekranima Adnana Nadarević.

Igrači mogu osvojiti svoj prvi milion tako što će prekrižiti svojih šest brojeva na SuperLOTO listiću i odabrati boju - crvenu ili crnu. Prekriženom riječi "DA" mogu učestvovati i u igri Joker. Nova cijena kombinacije SuperLOTO je 0,50 KM, te dodatne igre OdaberiBoju je 0,20KM. Novi novi sistem uplate za SuperLOTO od sada je moguće utorkom i subotom do 17:30.

Zakonom o igrama na sreću u FBiH, učešćem u igrama na sreću Lutrije BiH igrač na direktan način pomaže ugrožene kategorije i društveno-korisne aktivnosti.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.