NavMenu

Kvalitetna njemačka obuća: U Sarajevu otvorena prodavnica Birkenstock papuča i cipela

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 16.04.2012. 16:21
Komentari
Podeli

Proljeće je tu, a i ljeto će brzo. Lijepo vrijeme je stiglo, a prvi zraci sunca nas "tjeraju" van kuće. Ljetni odmor već izgleda kao da je tu pred vratima i jedino nam još preostaje obući Birkenstock papuče i krenuti van na svjež zrak. Kako znamo, Birkenstock papuče odmaraju naša stopala, a svaki novi korak je zadovoljstvo.

Od 01.04.2012. godine i naša zemlja je bogatija za prodavnicu Birkenstock papuča i cipela. Shopping centar ALTA u Sarajevu, 1 sprat do Vapiano restorana je mjesto gdje se nalazi prva bh. prodavnica ovog poznatog njemačkog i svjetskog branda.

Novootvorena Birkenstock radnja je mjesto u kojem ćemo kupovinom jednog od velikog broja modela za djecu i odrasle sve proljetne i ljetne outdoor aktivnosti sa lakoćom i uživanjem pretvoriti u najsretnije dane, posebno za naša stopala i noge, ali također i dane provedene u kućnoj atmosferi sa našim najdražim obzirom da su Birkenstock papuče namjenjene kako outdoor upotrebi tako i nošenju u kući i zatvorenom prostoru.

Anatomski oblikovana podloga svake Birkenstock papuče uz koristenje pluta i prirodnih materijala daju maksimalan komfor za naša stopala, a veliki broj sati provedenih na nogama nepredstavljaju izazov niti za nas niti za same Birkenstock papuče.

Također, oblik i tehnologija koji su primjenjeni na samim papučama i cipelama branda Birkenstock, Papillon i Birkis nisu samo dobri za noge i stopala, oni su dobri i za čitavo tijelo dozvoljavajući čitavom tijelu da se osjeća bolje i zdravije, a da ne spominjemo koliko je zdravo hodanje pozitivno za čitav organizam te preporučeno od svih vodećih medicinskih stručnjaka.

Širok portfolio dječjih, ženskih i muških papuča i cipela su garant da ce i najprobirljiviji naći model koji će ima odgovarati ne samo po udobnosti i komfortu, nego i vizuelno. Svi oni koji se žele danas osjećati dobro, a misle i na sutra i budućnost sebe i svog zdravlja sigurno će izabrati neki od Birkenstock modela koji se ekskluzivno proizvode u Njemačkoj po svim eko standardima uz upotrebu isključivo prirodnih materijala.

Više detalja o Birkenstock brandu kao i Papillon i Birkis papučama možete naći na www.birkenstock.com.

Uvoznik i distributer za Birkenstock proizvode je firma S&P d.o.o. Sarajevo.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.