NavMenu

Novi proizvod i nova kampanja UNIQA Osiguranja: Boris Ler u glavnoj ulozi

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 16.04.2012. 11:58
Komentari
Podeli

UNIQA Osiguranje ove sedmice kreće sa medijskom kampanjom u okviru koje će tržištu bh. predstaviti novi proizvod. Riječ je paketu osiguranja koji obuhvata klasično životno osiguranje sa štednom komponentnom, dobrovoljno zdravstveno osiguranje i putno zdravstveno osiguranje.

"Naš novi proizvod, paket osiguranja, namijenjen je osobama koje trebaju i štednu komponentu osiguranja te zaštitu svog zdravlja u BiH, van nje, 24 sata dnevno, 356 dana u godini. Prilikom kreiranja ovog proizvoda, vodili smo računa da po visini premije paketi budu prilagođeni ekonomskim mogućnostima građana sa prosječnim primanjima. UNIQA Osiguranje mnogo ulaže u razvoj novih proizvoda, što je rezultiralo i činjenicom da smo određeni broj proizvoda upravo mi prvi put predstavili tržištu naše zemlje", istakla je Ena Omeragić iz marketing odjela UNIQA Osiguranja.

S obzirom da se i kod proizvoda paketa osiguranja radi o novom proizvodu na bh. tržištu, UNIQA Osiguranje se odlučilo i za produkciju novog video spota u saradnji sa produkcijskom kućom Prime Time. Početkom mjeseca aprila, na tri različite lokacije u gradu Sarajevu, sniman je video spot u kojem glavnu ulogu tumači poznati bosanskohercegovački glumac Boris Ler.

"U produkciji TV spota učestvovala je provjerena ekipa na čelu sa režiserom Tarikom Hodžićem i direktorom fotografije Almirom Đikolijem. Sinergijskim djelovanjem svih kreativnih pojedinaca i ljubaznih uposlenika UNIQA Osiguranja, na obostrano zadovoljstvo, postigli smo ono što smo i željeli – reprezentativni i kreativni image spot", izjavio je Adnan Ćuhara, producent i direktor produkcijske kuće Prime Time ističući da je osnovi cilj bio na jednostavan i kreativan način približiti i zainteresirati gledaoce za novi proizvod UNIQA Osiguranja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.