NavMenu

ZIDART dobio posao u Mrkonjić Gradu: Počinje rekonstrukcija Doma zdravlja

Izvor: eKapija Četvrtak, 29.03.2012. 17:05
Komentari
Podeli

U administrativnoj službi opštine Mrkonjić Grad, potpisan je ugovor o Rekonstrukciji Doma zdravlja "Dr Jovan Rašković" između načelnice opštine Mrkonjić Grad Divne Aničić i direktora građevinske firme iz Mrkonjić Grada "ZIDART" Damira Milića.

Projekat je finansiran sredstvima odobrenih iz ekonomsko-socijalne komponente Razvojnog programa Vlade RS.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 550.000 KM, s tim da će se za ovu namjenu rekonstrukcije za sanaciju krova, fasade i zamjene stolarije izdvojiti oko 330.000 KM a ostatak novca planiran je za modernizaciju sistema grijanja.

"Radovi će početi u narednih 10 dana, kada se steknu svi uslovi za početak radova i trajaće 90 dana. Radovi su zahtjevni i kompleksni i sastoje se od rekonstrukcije krova, fasade i zamjene vanjske stolarije", rekao je direktor "ZIDARTA" Damir Milić.

Direktor Doma zdravlja Radivoje Erak je istakao da je objekat Doma zdravlja useljen prije 31 godinu, a to je znak da je dotrajao i krov, fasada i stolarija.

"Ovim radovima ćemo dobiti mnogo kvalitetniju zgradu, objekat prijatniji i udobniji prvenstveno za pacijente a isto tako i za naše radnike. Međutim, ono što je najvažnije izradom fasade koje sad nema na Domu zdravlja mi očekujemo uštedu toplotne energije do 30 posto".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.