NavMenu

Sljedeće sedmice otvaranje konferencije Microsoft Network 2.0

Izvor: eKapija Srijeda, 28.03.2012. 13:24
Komentari
Podeli

Otvaranje druge poslovno-tehnološke konferencije Microsoft Network 2.0 održat će se u srijedu, 04. travnja 2012. godine, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru sa početkom u 09:00 sati.

Microsoft NetWork 2.0 će otvoriti pozdravnim govorima gradonačelnik grada Mostara, Ljubo Bešlić i direktorica Microsofta BiH Lejle Zukić-Krivdić.

Odmah zatim slijedi i zanimljiva panel diskusija na temu "Kako Informacione tehnologije mogu pomoći povećanju konkurentnosti Bosne i Hercegovine", na kojoj će učestvovati: Damir Hadžić, ministar prometa i komunikacija u Vijeću ministara Bosne i Hercegovine, Damir Mašić, ministar obrazovanja i nauke u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, Jasmin Komić, ministar nauke i tehnologije u Vladi Republike Srpske, Nedim Sirbubalo, direktor kompanije Logosoft, Nebojša Ninić, direktor kompanije Lanaco i Lejla Zukić-Krivdić, direktorica Microsoft BiH.

Moderator panel diskusije će biti Dejan Cvetković, predstavnik Microsofta CEE.

Microsoft NetWork 2.0 je jedinstveni događaj koji osim upoznavanja sa aktuelnim Microsoft i partnerskim rješenjima i IT trendovima, predstavlja odličnu platformu za razmjenu iskustava, unapređenje znanja i stvaranje novih poslovnih kontakata. Konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Grada Mostara i uz podršku kompanije Logosoft, u svojstvu platinastog sponzora, LANACO, Hewlet Packard BiH i PlanB kao zlatnih sponzora, te Nokia i HT Eronet-a kao srebrenog sponzora.

Medijski partneri ovogodišnje konferencije su: bljesak.info, ekapija.ba, info.ba, SEEbiz.net, SUTRA.ba i hardwarebase.net.

Više informacija o programu konferencije i ostalim planiranim sadržajima možete pronaći na www.msnetwork.ba .

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.