NavMenu

Bosanskohercegovački stručnjaci za PR među 18 najboljih u regiji

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 26.03.2012. 11:53
Komentari
Podeli

Tri PR stručnjaka iz Bosne i Hercegovine sinoć u Mariboru dobili značajno priznanje za svoj profesionalni doprinos u razvoju PR profesije. Oni su uvršteni među 18 PR eksperata u regiji koji su kroz svoj rad i životno iskustvo ostavili impozantan trag u profesiji odnosa sa javnošću i komunikacija, saopćeno je iz kompanije Apriori komunikacije.

"PRO.PR Awards" nagradu su primili predstavnici iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Velike Britanije i Sjedinjenih Američkih Država.

Iz Bosne i Hercegovine ovu nagradu je primio prof. dr. Zoran Tomić, profesor na Univerzitetu u Mostaru, prof. dr. Mladen Mirosavljević profesor na Univerzitetu u Banja Luci i Amela Odobašić iz Regulatorne agencije za komunikacije.

Pored "PRO.PR Awards", dodijeljene su i specijalne nagrade,"Vision Manager" koja je uručena Jože Mermalu, predstavniku BTC Cityja. Nagrada "Vision City" dodijeljena je ove godine gradu Mariboru, a istu je preuzela Astrid Bah, dok je nagrada "Vision Project" dodijeljena projektu "FIFA World Cup 2022 – Qatar". Zahvalu za ovu nagradu poslao je sekretar pismenim putem.

Posljednji dan konferencije po prvi put javno se predstavila Al Jazeera, te su sudionici mogli čuti šta se to zaista krije iza ove televizije, kako je i glasila tema gdina Edina Fočića, saradnika za razvoj poslovanja Al Jazeera Balkans, koji je svoju televizijsku kuću predstavio uz predavanja i kratki film.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.