NavMenu

Radnici "Prima ISG" predlažu direktore za opštinsko priznanje

Izvor: SRNA Srijeda, 21.03.2012. 09:55
Komentari
Podeli

Radnici fabrike namještaja "Prima ISG" iz Gradiške predložili su generalnog direktora Gorana Marčetu i bivšeg direktora i suvlasnika Stanislava Gendzela za dodjelu opštinskog priznanja podovom Dana opštine - 24. aprila.

Predsjednik Sindikata u ovom preduzeću Rajko Babić kaže da su svi radnici podržali ovaj prijedlog koji je upućen Komisiji za nagrade i priznanja Skupštine opštine Gradiška za dodijelu nagrada povodom Dana opštine.

Babić je istakao da u "Primi ISG" radi 230 radnika, a ove godine je primljeno još 50 novih. Prema njegovim riječima, gotovo kompletna proizvodnja se izvozi.

"Činjenica da je od preduzeća u rasulu `Prima ISG` postala vodeći proizvođač namještaja na ovim prostorima dovoljno govori. Uloženi su milioni maraka u nove tehnologije, a što je najvažnije plate i ostala primanja su nam redovni", naveo je on.

"Prima ISG" Gradiška gotovo kompletnu proizvodnju izvozi na zapadnoevropsko tržište, a namjera menadžmenta fabrike je da u naredne dvije godine izraste u najvećeg proizvođača tapaciranog namještaja na Balkanu i udvostruči broj radnika.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.