NavMenu

Redovne pogodnosti za kupce: Mercator BH obilježava "Međunarodni dan potrošača"

Izvor: eKapija Srijeda, 14.03.2012. 12:42
Komentari
Podeli

Mercator BH i ove godine tradicionalno obilježava 15. mart "Međunarodni dan potrošača" uz redovne i posebne pogodnosti za svoje kupce pri kupovini.

Vodeći trgovački lanac u BiH Mercator BH, i ove godine, obilježava međunarodni Dan potrošača. Na ovaj dan, pored redovnog popusta za penzionere od 10 % svakog četvrtka, Mercator BH je obezbijedio za sve kupce još dosta popusta.

Svoje redovne aktivnosti kao i cjelokupno poslovanje Mercator BH usmjerava ka postizanju zadovoljstva potrošača, te u svakom trenutku nastoji da im ponudi visok kvalitet roba i usluga uz povoljne cijene, ugodan ambijent i mnogobrojne dodatne pogodnosti pri kupovini. Svjesni činjenice da su prava potrošača nedovoljno zaštićena u BiH, tradicionalno obilježavanje Međunarodnog dana prava potrošača je način da Mercator BH ukaže na tu činjenicu i podigne svijest potrošača kako bi pozitivne zakonske odredbe bile provođene u praksi i teoriji.

Projekti lojalnosti, vikend akcije, KUPON TO!, posebne i redovne pogodnosti za vlasnike Pika kartica, Trgovačka marka Mercator, mnogobrojne nagradne igre i zabave dio je onoga što očekuje kupce i posjetioce Mercator BH centara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.