Izvor: | Četvrtak, 25.05.2006.| 12:45
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Za konsultanta u 2005. god. za Jugoistočnu Evropu proglašen Colliers Intternational

-

Colliers Jugoistočna Europa dobitnik je nagrade Konzultant/Agent godine 2005. na prvoj dodjeli nagrada u području nekretnina za Jugoistočnu Europu Europaproperty.com. Ceremonija je održana sredinom travnja 2006. godine u grand hotelu JW Marriott Bukurešt te je privukla vodeće stručnjake za nekretnine u regiji.

Kompanije koje su sudjelovale nominirane su na osnovi doprinosa tržištu, kvaliteti pružene usluge, inovacijama na tržištu i komercijalnom uspjehu. Colliers se izdvojio svojom visokom kvalitetom usluga i predanosti razvoju cjelokupnog tržišta. U izravnoj konkurenciji, Colliers je nadmašio jake kompanije iz sedam regionalnih zemalja kao i međunarodne kompanije poput King Sturge, CBRE i DTZ-a, što dodatno naglašava ovaj izniman uspjeh.

Hrvatskom tržištu Colliers je poznat po svojem angažmanu na zagrebačkom trgovačkom centru Avenue Mall koji je u izgradnji. Zauzimat će površinu od ukupno 79.000 m2 unutar kojih će nuditi raznovrsne zabavne sadržaje, širok izbor trgovina, kafića, restorana, kao i kvalitetne poslovne prostore.

Tijekom 2005. godine Colliers Hrvatska je savjetovao nekoliko jakih lokalnih i međunarodnih razvojnih stručnjaka na projektima od 200.000 m2 te je pružao usluge vrednovanja posjeda većih od 3.000.000 m2. Colliers je prisutan u Jugoistočnoj Europi već više od 10 godina kao neupitan tržišni vođa, poznat po pionirskom pristupu, često čineći stvari koje drugi smatraju nemogućim.

Pionirstvo, inovacija, motivacija i orijentacija na vodeću poziciju na svim tržištima, kao i jasan fokus na privlačenje najboljih talenata u industriji, spadaju među ključne vrijednosti Colliers SE te su glavni pokretači stalne regionalnog širenja.

Danas tvrtka pruža sveobuhvatne usluge u području nekretnina vodećim internacionalnim, regionalnim i lokalnim tvrtkama. Kroz svoje urede u Sofiji i Varni (Bugarska), Ateni (Grčka), Beogradu i Nišu (Srbija i Crna Gora), Zagrebu i Dubrovniku (Hrvatska), Colliers također radi i na posebnim zadacima u drugim zemljama kroz cijelu regiju, uključujući i Albaniju, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu te Sloveniju.

Ekskluzivni projekti pod vodstvom Colliersa u Jugoistočnoj Europi mjerilo su razvoja svih segmenata tržišta nekretnina kroz regiju – poslovnih prostora, maloprodaje, stambenih i industrijskih objekata. Colliers osigurava dodatnu vrijednost svojim klijentima putem kreativnih i individualnih rješenja za složene probleme na području nekretnina u izazovnim uvjetima tržišta.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.