NavMenu

Fotografija sedmice: Phantom Of the Opera - autor Kristijan Antolović

Izvor: eKapija Srijeda, 25.01.2012. 11:55
Komentari
Podeli

Naziv fotografije: Phantom Of the Opera

Opis: Ideja za fotografiju je nastala dok je autor radio fotografije za plakat za 21. memorijal Franje Krezme, za međunarodni susret mladih gudača. Fotografija je snimljena usred žitnih polja. Snimljena je sa Fujijem s5 i objektivom 50 1.4. Fotografija Phantom Of The Opera bila je na plakatu njegove 3. samostalne izložbe Znanost kroz umjetnost.

O autoru: Kristijan Antolović, dvadesetpetogodišnji medicinski tehničar po zanimanju. Iako mu je prva ljubav bila režija, fotografija ga je oduvijek fascinirala i inspirirala. Fotografijom se intenzivno bavi oko pet godina. Imao je tri samostalne izložbe u Hrvatskoj, te dvadesetak grupnih što u Hrvatskoj, što međunarodnih. Izdvaja svoju prvu samostalnu izložbu Mošus, te XV. Izložbu fotografija autora Osječko-baranjske županije gdje osvaja 1. mjesto za najbolju fotografiju. Osvojio je 1. mjesto za najbolju zimsku fotografiju Slavonije i Baranje, te pobjedu u kategoriji ljudi za najbolju fotografiju BIH. Fotografije su mu objavljene na raznim portalima te foto časopisima. Izdvaja fotografiju Goldfish u Francuskom PHOTOu te backcover Reader`s Digesta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.