NavMenu

Cinema City: Na repertoaru tri nova filmska naslova

Izvor: eKapija Srijeda, 11.01.2012. 12:39
Komentari
Podeli

U drugoj filmskoj sedmici 2012. godine multiplex Cinema City na repertoar donosi čak tri nova filmska naslova za sve generacije gledatelja te nastavlja održavanje promotivne akcije Zimske čarolije 2012.

Program multiplexa od 12. januara predvodi novi 3D spektakl, SF triler "Crni sati" (The Darkest Hour). Film koji se bavi uvijek zanimljivom premisom invazije vanzemaljaca na naš planet iz vrlo neobičnog ugla nestanka resursa energije i istrebljenja života rediteljsko je ostvarenje mladog američkog autora Chrisa Goraka, tvorca kultnog SF trilera "Na našim vratima" i umjetničkog direktora klasika kao što "Klub boraca" i "Minority Report". U naslovnim ulogama filma koji je snimljen najmodernijom 3D tehnologijom i vrvi specijalnim efektima najnovije generacije gledamo mlade nadolazeće holivudske zvijezde Emila Hirscha, proslavljenog u kritičarkom favoritu "Mlijeko", ljepotice Oliviu Thirbly, zvijezdu hit komedije „Bez obaveza“ te Rachael Taylor, junakinju nove verzije hit TV serije "Čarlijevi anđeli" te Maxa Minghellu koga smo nedavno gledali u spektaklu "Agora".

Radnja film je smještena u Moskvu i prati grupu turista koji moraju preživjeli izvanziju vanzemaljaca i smisliti način kako se boriti protiv nevidljivih agresora. U napetoj priči pratimo avanture preživjelih na ulicama Moskve nakon što inicijalni napad ubije 91 % popolacije stanovništva ...

Za najmlađe gledatelje i njihove roditelje Cinema City od 12.januara na repertoaru predstavlja dugo očekivanu igrano animiranu komediju "Alvin i vjeverice 3" (Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked). Novi nastavak blockbuster serijala o avanturama raspjevanih i nestašnih vjeverica koji je u prvih tri sedmice prikazivanja na kino blagajnama Sjevernoameričkog kontinenta inkasirao preko 100 miliona dolara rediteljski potpisuje Mike Mitchell, kreator animiranog blockbustera „Shrek zauvijek“ a pošto je film sinhronizovan na naš jezik zahvaljujući glasovima sjajnih hrvatskih glumaca Marka Makovičića, Hane Hegedušić, Mie Krajcar i Sandre Hrenar u novim avanturama omiljenih glodavaca mogu uživati i oni najmlađi gledatelji.

Ovaj put Dave vodi Alvina i vjeverice na odmor iz snova na prekookeanski brod gdje igrom slučaja nakon raznih avantura mali glodavci završavaju u moru izbačeni na ostrvo koje izgleda kao tropski raj. Tamo otkrivaju da nova teritorija i nije napuštena kako je to ispočetka djelovalo...

"Alvin i vjeverice 3" dio su promotivne akcije Zimske čarolije 2012 koja se ovaj put realizuje u saradnji sa BBIce ledenim igralištem u kojoj najmlađi gledatelji i njihovi roditelji imaju i specijalnu ponudu u kojoj uz ulaznicu za film mogu ostvariti popust od 25% na ulaznice za BBI klizalište u terminima od 16:00 sati radnim danima te subotom i nedeljom tokom cijelog dana.

Tu je i nagradna igra u kojoj svaki 50-ti gledatelj naslova iz akcije osvaja gratis ulaznicu za klizanje. Za kraj akcije Zimske čarolije 2012 već 19.januara očekuje nas hrvatski dječiji avanturistički film „Koko i duhovi“ koji je oborio sve rekorde gledanosti u susjednoj zemlji u prvih mjesec i pol dana prikazivanja.

Cinema City za stariju filmsku publiku od 12. januara na repertoaru predstavlja erotsku tragikomediju mlade Hrvatske rediteljke Irene Škorić "7Sex7". Film pokazuje duh, žar, entuzijazam, energiju, iskričavost, hrabrost, pa čak i drskost mladog čovjeka koji želi pokazati što zna. Irena Škorić je sama uradio scenario, režiju, produkciju i scenografiju filma koji je, kao hrvatski Dekameron sastavljen od sedam zasebnih, ali motivski i stilski povezanih priča – u svakoj od njih prikazan je seksualni odnos i sve su snimljene u jednom kadru – među kojima je i odlični 9. mart, dobitnik nagrade Ocjenjivačkog suda FEDEORA na prošlogodišnjem Pulskom festivalu.

U naslovnim ulogama filma koji je radi eksplicitnih scena seksa namjenjen isključivo publici preko 18 godina starosti i čiji su termini prikazivanja shodno prilagođeni tematici u naslovim ulogama između ostalih gledamo prelijepe hrvatske glumice Jelenu Perčin i Anu Majhenić, zgodnog junaka hrvatskih sapunica Roberta Kurbašu te sjajnog Kristijana Ugrinu, kojem je ovo deveta filmska uloga. "7Sex7" prvi je film erotske tematike sa prostora Balkana koji je režirala žena.

Već naredne filmske sedmice od 19. januara očekuje nas prva od mnogih Svjetskih premijera u multiplexu Cinema City u 2012.godini, i to novog nastavka akcionog horor serijala „Underworld: Buđenje“ koji je ovaj put snimljen najmodernijom 3D tehnologijom te svi fanovi mogu uživati u do sada neviđeno atraktivnim avanturama opasne vampirice Selene koju na velikom ekranu oživljava britanska ljepotica Kate Beckinsale.

Cinema City još jednom podsjeća na uslugu telefonskih rezervacija na već dobro poznati broj telefona 033 567 267 svakim radnim danom od 10 do 13 sati. Sve informacije oko promotivne akcije Zimske čarolije, aktuelnih i nadolazećih filmskih naslova, te svih usluga multiplexa Cinema City svi zainteresovani mogu pronaći na filmskom portalu www.cinemacity.ba ili putem info telefona: 033 567 288.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.