NavMenu

Za najluđu noć: Sarajevo najživlje, Beograd odličan

Izvor: eKapija Četvrtak, 29.12.2011. 08:51
Komentari
Podeli

Bogat program odvija se u svim gradovima regije, pa ako se još niste odlučili gdje za Novu, evo nekoliko ideja od Ljubljane do Budve.

LJUBLJANA

Na Silvestrovo u središtu Ljubljane biti će raznovrstan program i to na čak četiri lokacije. Na Trgu Francuske revolucije svi ljubitelji alternativne glazbe moći će uživati u svirci The Canyon Observer, Negligence, Pankrta, Niet i The Toastera.

Na Pogačarjevom trgu program će biti namijenjen svim ljubiteljima popularnih izvođača slovenske narodne glazbe. Program na Mestnem trgu tradicionalno je posvećen srednjoj generaciji koje će izabrani izvođači zasigurno oduševiti.

Doček na Kongresnem trgu namijenjen je naširem krugu posjetitelja gdje je zagarantirana zabava za sve generacije, a odavde je i najljepši pogled na vatromet koji će biti točno u ponoć i kojim će se označiti početak Nove godine.

SARAJEVO

Sarajevo ove godine pripremio bolji i najsadržaniji program dosad za doček Nove godine. Centralni program i ove godine će biti na platou ispred trgovačkog BBI centra. Program će započeti nastupom mlade grupe "Futavci", potom najnagrađenijeg benda na prostoru bivše države "Emir&Frozen Camels", iza njih su "Letu štuke", klasični predstavnici sarajevske rock škole, bend "Karne" sa svojim osebujnim scenskim nastupom, te majstor starijih hitova, Tifa&Band. U Novu 2012. posjetitelje će uvest Nina Badrić, a nakon nje sarajevsku publiku će do ranih jutarnjih sati zabavljati makedonska zvijezda Kiril Džajkovski sa svojim bendom čije pjesme predstavljaju kombinaciju elektronske i etno glazbe.

BEOGRAD

Na osnovu dosadašnjeg iskustva, najuspješnija varijanta beogradskog dočeka Nove godine je novogodišinji koncert na platou ispred Narodne skupštine gdje će goste ove godine zabavljati poznati crnogorski pjevač Sergej Ćetković te jedan od najpopularnijih bendova sa prostora bivše Jugoslavije Plavi Orkestar.

Ukoliko se ne odlučite za odlazak na otvoreno, Beogradske splavi, magacini i ludi noćni život uvijek je varijanta.

BUDVA

Iako je ljetna sezona iza nas, Budva je spremna za svoje goste i tijekom zimskih mjeseci. U Budvi se za doček Nove godine sprema tradicionalni koncert na trgu ispred zidina Starog Grada gdje će atmosferu zagrijavati Dino Merlin i Prljavo kazalište.

turizam.info

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.