NavMenu

Multipex Ekran Zenica: Filmski program u prazničnom duhu

Izvor: eKapija Utorak, 27.12.2011. 14:00
Komentari
Podeli

Multipex Ekran Zenica priprema program prilagođen praznicima. Naime, filmski program multiplexa Ekran od 29. decembra i izlazak iz već stare godine završit će uz posljednju sedmicu prikazivanja trenutno najgledanija blockbustera na box office listama: „NEMOGUĆA MISIJA: PROTOKOL DUH“ i „SHERLOCK HOLMES: IGRA SJENA“ Novu 2012 godinu će započeti u filmskoj sedmici od 05. januara sa pet novih filmskih naslova!

„CRNI SATI 3D“ , SF triler,

NAJMRAČNIJI SAT NA ZEMLJU DOLAZI 05.JANUARA.

"Četvero mladih ljudi zapelo je u Moskvi i bore se za opstanak pred nadirućim napadom izvanzemaljaca. Film kombinira zapanjujuće 3D specijalne efekte Timura Bekmambetova (Wanted) s postapokaliptičnom vizijom redatelja Chrisa Goraka."

„DUG ( THE DEBT)“, triler / drama, 113 minuta

BH PREMIJERA OD 05. JANUARA!

Helen Miren i Sem Vortington igraju u filmu „Dug“, snažnoj priči o Rejčel Singer, bivšem agentu Mosada koja je nastojala da uhvati i izvede na suđenje ozloglašenog nacistu, ratnog zločinca – Hirurga iz Birkenoa (Aušvic)- u tajnoj izraelskoj misiji koja se završila njegovom smrću na ulicama Istočnog Berlina. Sada, 30 godina kasnije, pojavljuje se čovjek koji tvrdi da je taj doktor, i Rejčel mora da ode u Istočnu Evropu da razotkrije istinu.

„NE ZNAM KAKO JOJ USPIJEVA“ , komedija, 89 minuta

BH PREMIJERA OD 05. JANUARA!

Komedija o zaposlenoj majci u prvi plan stavlja problem nedostatka vremena s kojim se susreću brojne žene koje se trude uskladiti obitelj i posao.Kate Reddy je posvećena svom poslu za bostonsku financijsku tvrtku. Nakon posla vrijeme ostavlja za muža arhitekta i njihove dvoje djece. Njezine su najbolje frendice također zaposlena majka Allison te superpametna djecofobična kolegica Momo. Kada Kate dobije zahtjevniji posao zbog kojeg mora stalno biti u New Yorku ostane joj još manje vremena za obitelj.

„MUPPETI“ , porodična komedija, 103 minuta

05. JANUARA MUPPETOVCI SE VRAĆAJU ! Stiže nam ultimativna poslastica za sve generacije: „The Muppets Movie“! Glavni likovi ove nove avanture su Gary, Mary i Walter koji će morati okupiti staru Muppet družinu – koji su sad umirovljeni – kako bi spasili televizijski studio u kojem se nekad snimao njihov šou. Glavni negativac je Tex Richman koji želi uništiti studio, jer se ispod njega nalazi veliko nalazište nafte. Jedini način kako spriječiti Texovo preuzimanje studija je organizirati šou za deset milijuna gledatelja... Hoće li Muppeti uspjeti?

„ALVIN I VJEVERICE 3“ , animirana komedija, 87 minuta, SINHRONIZOVANO

SINHRONIZOVANO OD 05. JANUARA!

Za vrijeme odmora na luksuznom brodu, Alvin, Simon, Theodore i vjeverice po svom starom običaju izvode budalaštine i pretvaraju brod u svoje igralište, sve dok se on ne nasuče na pusti otok. Vjeverice u svom elementu pjevaju i plešu i razbijaju pustoš.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.