Izvor: Fena | Utorak, 15.11.2011.| 07:45
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Vitez: FIS postao vlasnik znaka bh. kvalitete

(Foto: b)

Kompanija "FIS" d.o.o. postala je članica projekta "Kupujmo i koristimo domaće“ te vlasnik znaka bh. kvalitete.

"Kupovinom proizvoda sa znakom domaće kvalitete utječemo na ekonomski razvoj Bosne i Hercegovine. Razvoj gospodarstva, punjenje državnog proračuna, poboljšanje zdravstvenih usluga i obrazovnog sustava, otvaranje novih radnih mjesta, smanjenje siromaštva u našoj zemlji i poboljšanje mirovinskog sustava samo su neki od činitelja na koje imamo utjecaj kupovinom domaćih proizvoda", istaknuto je u priopćenju za javnost iz kompanije "FIS" koja napominje kako svaka kompanija koja odluči na svojim proizvodima tiskati znak "domaće" mora zadovoljavati određene kriterije o kvaliteti i podrijetlu proizvoda.

"Naš pogon za proizvodnju namještaja Ambyenta jedan je od najmodernijih u BiH, a 15 posto proizvedenog asortimana izvozimo u zemlje CEFTE i EU. Kvaliteta Fisovih proizvoda prepoznali su i drugi. GS čarape, koje se proizvode od prirodnih materijala, ne sadrže štetne sastojke i ispunjavaju humano-ekološke zahtjeve, dobile su certifikat instituta Innovatext iz Budimpešte. Anbinni baby linija koja se radi isključivo od prirodnih pamučnih materijala svojom je kvalitetom također zavrijedila znak domaće kvalitete“, rekla je danas u izjavi za Fenu voditeljica marketinga u FIS-u Dijana Brkan.

Kompanija FIS se, pridruživanjem projektu "Kupujmo i koristimo domaće“, obvezala da će daljnjim ulaganjima doprinijeti razvoju bh. gospodarstva i otvaranju novih radnih mjesta.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.