NavMenu

Banja Luka: Sutra počinje kongres o energetski efikasnoj gradnji

Izvor: eKapija Utorak, 08.11.2011. 14:54
Komentari
Podeli

Udruženje proHolz Austria i Savez arhitekata Republike Srpske u kooperaciji sa Trgovinskim odjeljenjem Austrijske ambasade organiziraju sutra u Banjoj Luci internacionalni kongres "Energetski efikasna gradnja – inovativno, moderno, lako i sigurno sa drvetom".

U okviru Kongresa, u predvorju sale, organizovano je predstavljanje preduzeća iz sektora drvne industrije iz Republike Srpske, Federacije BiH, zemalja iz okruženja i zemalja EU.

Kongres se održava uz podršku Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske, Fonda za zaštitu životne sredine Republike Srpske, Grada Banja Luke, Tehničkog Univerziteta Grac, Instituta za gradnju drvetom i drvnu tehnologiju.

Ciljna grupa su arhitekte, građevinski inženjeri i tehničari, kao i svi koji se bave planiranjem, projektovanjem, kalkulacijama i investicijama u visokogradnji.

Ulaz na kongres je slobodan, uz prethodnu prijavu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.