NavMenu

Balkan Web Award - posebna nagrada projekta WebAward.Me 2011

Izvor: eKapija Utorak, 11.10.2011. 10:15
Komentari
Podeli

Nakon lansiranja nove web stranice centralnog izbora najboljih bosanskohercegovačkih web stranica - WebAward.Me 2011. otvorene su i prijave za ovo takmičenje. Detaljnije o načinu prijave možete pročitati na www.webaward.me.

Specijalna nagrada ovogodišnjeg trećeg po redu WebAward.Me-a je nagrada BALKAN WEBAWARD, koja je utemeljena u skladu sa vizijom projekta, a dodijeliti će se menadžmentu kompanije iz neke od zemalja predstavnica Jugoistočne Europe (Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Makedonije), a koji razumije važnost investiranja u web, kojeg nažalost neki još uvijek ne smatraju važnim alatom, niti ga nadograđuju.

"Cilj nam je kroz ovu nagradu poslati jasnu poruku o važnosti investiranja prateći kreativu i tehnološki razvoj današnje online komunikacije", poručuju organizatori.

Za odabir ove stranice imenovana je posebna BALKAN WEBAWARD komisija kojom će predsjedavati utemeljitelj ovog projekta Danijel Koletić. Pored predsjednika komisije, u odluci će učestvovati i dva međunarodna člana, Ivica Jovanovik iz Makedonije, te Srikant Rawat iz Indije.

Stručnom komisijom za nominacije koja će odlučiti o pobjednicima kategorija, kao i o nagradi GRAND PRIX – WEB GODINE predsjedavat će Boris Bengez - IDEA Studio.

Pored predsjednika komisije za nominacije, u odluci sudjeluje još 9 stručnjaka iz IT svijeta, a oni su: Davor Runje - Drap d.o.o. , pro.dr. Samir Ribić - PMF, prof. dr. Ferid Softić - Elektrotehnički fakultet, Azem Husrep - Xmedia, Bernard Pavlinović - Triptih, Bruno Omerović - P3rsonal Inc, Gordan Memija - Foto Art, Adnan Budimlić - Api d.o.o., Maher Al´Osta – DEPO d.o.o.

Prijave za WebAward.Me 2011. otvorene su do 03. novembra 2011. godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.