NavMenu

MI "Ovako" najbolji poslodavac projekta "Volontiraj-Kreditiraj"

Izvor: Fena Petak, 07.10.2011. 15:08
Komentari
Podeli

Mesna industrija "Ovako" i ove godine je podržala projekt "Volontiraj - kreditiraj2 koji organizira Udruženje "Infohouse".

U sklopu današnjeg Socijalnog dana, čija svrha je pružiti priliku mladim ljudima da stupe u kontakt s potencijalnim poslodavcima, M.I. "Ovako" uposlila je stotinu i jednog učenika iz više sarajevskih srednjih škola.

"Rado smo se odazvali pozivu da budemo dio jednog ovakvog projekta. Promocija pozitivnih vrijednosti u koje definitivno spada i rad potpuno se uklapa u politiku naše kompanije. Stoga smo sretni što smo mogli barem na jedan dan ovim mladim ljudima dati priliku da rade i zarade svoju, najvjerovatnije, prvu dnevnicu", rekao je Nedžad Biberović, voditelj marketinga M.I. "Ovako", saopćeno je iz Društva za odnose s javnošću, marketing i komunikacije "Salsa".

Ove godine, M.I. "Ovako" je i najbolji poslodavac projekta, jer su uposlili rekordan broj djece, a posla za sve njih nije nedostajalo.

Iz Mesne industrije "Ovako" naglašavaju da će i dalje vrlo rado podržavati ovakve projekte.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Saobraćaj

Vlada RS nije odustala od gradnje aerodroma u Trebinju - U toku izrada glavnog projekta za građevinsku dozvolu

Vlada Srpske nije odustala od gradnje aerodroma u Trebinju, zemljište na kojem će biti izgrađen je deminirano, a u toku je izrada glavnog projekta za građevinsku dozvolu. Poručeno je to iz Ministarstva saobraćaja i veza RS u odgovoru na poslaničko pitanje Đorđa Vučinića iz Liste za pravdu i red koji je tražio odgovore kada će konačno početi gradnja trebinjskog aerodroma. Iz resornog ministra su prvo podsjetili da je još u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.