NavMenu

Bellissima dio reginalnog sajma Fashion.hr

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.10.2011. 15:00
Komentari
Podeli

Modna kuća Bellissima ove godine se predstavila na reginalnom modnom sajmu i jednom od najvažnijih modnih događaja na ovim prostorima – sajmu FASHION.HR.

To je svakako informacija vrijedna svake pažnje, jer je Bellissima postala toliko velik i prepoznatljiv modni brand da granice između tržišta više ne postoje.

Otvaranjem poslovnice u Arena Centru u Zagrebu Bellissima je počela da se predstavlja na tamošnjem tržištu, te je, s obzirom na odlične reakcije, nastavila sa širenjem kroz franšizne kornere diljem Hrvatske.

Fashion.hr je sajam koji modnim kućama pruža mnogo, a definitivno je izuzetna prilika za ovu modnu kuću da se pokaže u svom pravom svjetlu – u korak sa svjetskim modnim trendovima i zahtjevima.

Bellissima je na Sajmu predstavila novu kolekciju Proljeće/Ljeto 2012, koju je kreirao dizajnerski tim Bellissime,na čelu sa Eminom Husedžinović Ibrahimović, renomiranom bh dizajnerkom i dugogodišnjom saradnicom najvećeg bh modnog branda.

Kolekcije je doživjela odlične kritike i svi su željeli da kupe neki od odjevnih komada iz kolekcije, ali na Sajmu su bili izloženi samo uzorci – s ciljem uvida u ono što kupce Bellissime očekuje u narednoj sezoni.

Kolekcija je bila predstavljena na Bellissiminom štandu cijelo vrijeme trajanja Sajma – od 30.09. do 02.10.2011., ali i kroz modnu reviju u okviru sajamskog programa, gdje je 20 različitih modela nosilo 10 manekenki. Revija je bila veoma posjećena i atraktivana, te je dodatno oduševila publiku.

Pored nove kolekcije, sa posjetiocima Bellissima štanda družila se i istaknuta hrvatska manekenka Ivana Severinac, koja je zaštitno lice ove modne kuće na HR tržištu, za sezonu Jesen/Zima 2011/2012.

Štand Bellissime bio je jedan od posjećenijih, na njemu se kupovalo, razgledala se nova kolekcija, družili su se medije, posjetioci, predstvanici Bellissime i drugi usputni gosti.

Ovo je, svakako, bio odličan vikend za prestižni bh brand i vrlo dobar početak sezone Jesen/Zima!

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.