Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 03.10.2011.| 10:37
Izdvojite članak Odštampajte vijest

LAIKA kamperi na Sajmu automobila u Banjoj Luci: Ekskluzivna premijera prototipa modela KREOS 8010

(Foto: b)

Svoj ulazak na tržište Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore LAIKA će obilježiti predstavljanjem na predstojećem 15. Međunarodnom sajmu automobila koji će se održati u Banjoj Luci od 5. do 10 oktobra 2011. godine.

Premijernim nastupom na sajmu, a samim tim i na tržištu ovog dijela Evrope, LAIKA će predstaviti tri ekskluzivna kampera, dva iz serije Kreos, te jedan iz serije X. Prema standardima LAIKE, modeli koji će biti izloženi na sajmu su opremljeni najmodernijom opremom, naglašavajući svu posebnost italijanskog dizajna i kvaliteta izrade.

Ovom prilikom će biti ekskluzivno predstavljen i prototip kamp vozila LAIKA Kreos 8010, opremljen najsavremenijom tehnologijom i luksuznom opremom koja nudi potpuni užitak i komfor. S obzirom da se radi o prototipu modela čija će proizvodnja početi tek naredne godine, posjetiocima sajma i ljubiteljima inovacija se nudi jedinstvena prilika da upoznaju tehnologiju budućnosti.

(Foto: b)

Također, na sajmu će biti predstavljeni i luksuzni kamperi Kreos 3003 i X Range, koji će elegancijom i stilom zasigurno oduševiti sve koji posjete štand LAIKA.

Kreirana za ljubitelje elegancije, praktičnosti i visoke tehnologije, LAIKA kamperi predstavljaju pravo osvježenje na automobilskom tržištu Bosne i Hercegovine, ali i cijelog zapadnog Balkana, nudeći korisnicima novi vid luksuza, odmora i stila življenja.

EUROKAPIJA d.o.o., generalni zastupnik italijanske firme LAIKA Caravans za tržište Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Gore Gore, opreznim i ambicioznim koracima ide naprijed sa namjerom da postane tržišni lider u segmentu luksuznih vozila za odmor, te sinonim za prestiž, kvalitet i pouzdanost.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.