NavMenu

LAIKA kamperi na Sajmu automobila u Banjoj Luci: Ekskluzivna premijera prototipa modela KREOS 8010

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 03.10.2011. 10:37
Komentari
Podeli

Svoj ulazak na tržište Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore LAIKA će obilježiti predstavljanjem na predstojećem 15. Međunarodnom sajmu automobila koji će se održati u Banjoj Luci od 5. do 10 oktobra 2011. godine.

Premijernim nastupom na sajmu, a samim tim i na tržištu ovog dijela Evrope, LAIKA će predstaviti tri ekskluzivna kampera, dva iz serije Kreos, te jedan iz serije X. Prema standardima LAIKE, modeli koji će biti izloženi na sajmu su opremljeni najmodernijom opremom, naglašavajući svu posebnost italijanskog dizajna i kvaliteta izrade.

Ovom prilikom će biti ekskluzivno predstavljen i prototip kamp vozila LAIKA Kreos 8010, opremljen najsavremenijom tehnologijom i luksuznom opremom koja nudi potpuni užitak i komfor. S obzirom da se radi o prototipu modela čija će proizvodnja početi tek naredne godine, posjetiocima sajma i ljubiteljima inovacija se nudi jedinstvena prilika da upoznaju tehnologiju budućnosti.

Također, na sajmu će biti predstavljeni i luksuzni kamperi Kreos 3003 i X Range, koji će elegancijom i stilom zasigurno oduševiti sve koji posjete štand LAIKA.

Kreirana za ljubitelje elegancije, praktičnosti i visoke tehnologije, LAIKA kamperi predstavljaju pravo osvježenje na automobilskom tržištu Bosne i Hercegovine, ali i cijelog zapadnog Balkana, nudeći korisnicima novi vid luksuza, odmora i stila življenja.

EUROKAPIJA d.o.o., generalni zastupnik italijanske firme LAIKA Caravans za tržište Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Gore Gore, opreznim i ambicioznim koracima ide naprijed sa namjerom da postane tržišni lider u segmentu luksuznih vozila za odmor, te sinonim za prestiž, kvalitet i pouzdanost.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.