NavMenu

Beograd raspisao tender za nabavku softvera za upravljanje u vanrednim situacijama

Izvor: eKapija Srijeda, 10.07.2024. 15:15
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Chere/shutterstock.com)Ilustracija
Sekretarijat za poslove odbrane, vanrednih situacija i koordinaciju raspisao je tender za nabavku softvera sa licencom za upravljanje u vanrednim situacijama za potrebe Gradskog štaba za vanredne situacije Beograda.

Kako je pojašnjeno u dokumentaciji, softver će biti korišćen za upravljanje sistemom zaštite i spasavanja za potrebe efikasnog funkcionisanja Gradskog štaba za vanredne situacije, jedinica opšte namene civilne zaštite i ostalih subjekata od značaja za zaštitu i spasavanje.

- Treba omogućiti da se softverski sistem koristi za Android, iOS kao i WEB platformu, koristeći nativni jezik za svaku od zahtevanih platformi. Potrebno je da sistem bude zatvorenog tipa, kako bi korisnički pristup imali isključivo korisnici koje odredi lokalna samouprava. Korisnici će imati višeslojni nivo privilegija, kreiranje posebnih privilegija. Sve navedene funkcionalnosti moraju biti sadržane u okviru jedinstvenog softverskog rešenja - precizirano je u dokumentaciji.

Softver, između ostalog, treba da ima mogućnosti kao što su jednostavno formiranje izveštaja o vanrednim situacijama koje su evidentirane u sistemu, unos podataka o događajima tokom vanrednih situacija (tekst, slika, lokacija), postavljanje fotografija sa lica mesta o događajima u okviru vanrednih situacija, određivanje georeferenciranih podataka o lokaciji događaja koji se dešavaju tokom vanredne situacije.

Procenjena vrednost nabavke je oko 12 miliona dinara bez PDV-a.

Ponude se mogu podneti do 30. jula.

Više detalja može se naći OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

12.07.2024.  |  Agro, Industrija, Građevina

Vlada RS odobrila 500.000 KM Našoj mljekari za izgradnju prerađivačkih kapaciteta (VIDEO)

Vlada RS je na sjednici u četvrtak donijela Odluku o odobravanju 500.000 КM Našoj mljekari Banjaluka, na ime ostvarivanja prava na podsticajna sredstva za unapređenje sektora mljekarstva kroz izgradnju prerađivačkih kapaciteta. Pokretanje sopstvene prerade mlijeka je jedan od imperativa koji već neko vrijeme zaokuplja jedan veći broj članova Udruženja poljoprivrednih proizvođača – mljekara Republike Srpske. - Ovo Udruženje

13.07.2024.  |  Zdravstvo

Uz ovaj trik se brzo rashladite

13.07.2024.  |  Zdravstvo

12.07.2024.  |  Vijesti

Iscrpljenost nakon radnog dana - Ovo su razlozi i rješenja

12.07.2024.  |  Vijesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.