NavMenu

Grandiozna zabava u Grand Centru Ilidža!

Izvor: eKapija Četvrtak, 22.09.2011. 16:16
Komentari
Podeli

Ovaj vikend ispred Grand Centra na Ilidži nastavlja septembarski vikend program Grand Centra Ilidža. Raznolik sadržaj, nagradne igre i specijalni gosti obilježiće prvi jesenji vikend, ujedno drugu po redu veliku zabavu ovog Centra.

Tokom prethodne cjelodnevne zabave dječiju pažnju ponajviše je okupirao madžioničar koji je uz profesionalne zabavljače i balonskog animatora zabavljao ne samo djecu nego i prisutne roditelje. Da je bilo zaista magično svjedoči i odlična atmosfera tokom cijeloga dana kojoj je zasigurno doprinijela posjeta Mornar Popaja.

U subotu i nedjelju, 24. i 25. septembra, Grand Centar pripremio je program koji će nadamo se obilježiti mnoštvo nasmijanih dječijih lica. Tokom dvodnevnog programa sve posjetitelje očekuju zabavne i uzbudljive igre poput fudbala u posebno kreiranom terenu, karaoke show te "Nagradna igra iznenađenja" za koju su poklone obezbijedili Mercator, DM, Intersport, Bunkytown, Jeordie`s, N Sport, igraona Zanzibar, kozmetički salon Gloss i drugi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Industrija, Finansije, IT, Telekomunikacije

Neuspjeh velike njemačke investicije u BiH - Emka Bosnia u brojnim problemima

Kompanija Emka Bosnia najveća je firma u Goraždu i jedna od najvažnijih njemačkih investicija u Bosni i Hercegovini. No, dok investicije iz Njemačke u BiH uglavnom nižu uspjehe i predstavljaju primjer dobrog odnosa prema radnicima, ova kompanija u posljednje vrijeme ide malo drugačijim putem. Naime, firma je prošle godine poslovala s gubitkom od preko 9 mil KM, piše BiznisInfo.ba. Firma je imala ukupne prihode od oko 80 mil KM, što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.