NavMenu

Sarajevsko naselje Hrasno dobilo svoju Hypo poslovnicu

Izvor: eKapija Utorak, 20.09.2011. 13:25
Komentari
Podeli

Nova poslovnica Hypo Alpe Adria banke danas je svečano otvorena u sarajevskom naselju Hrasno.

Novootvorena poslovnica je 96. po redu poslovnica Hypo Alpe Adria u BiH što je u skladu sa poslovnom strategijom širenja poslovne mreže u Bosni i Hercegovini te poslovnim planovima za regiju Sarajevo.

(Mirzet Ribić)

Veoma mi je drago što sam danas ovdje sa vama jer je i ova poslovnica u Hrasnom, dio naše poslovne vizije, i ispunjenja obećanja da ćemo biti s vama, uz vas, za vas. Tržište BiH i okruženje u kom poslujemo, doživljavamo kao veliki izazov. Klijenti su naša motivacija da u skladu sa našom poslovnom vizijom budemo još kvalitetniji i konkurentniji i da se dokažemo u tržišnoj utakmici“, rekao je Mirzet Ribić, zamjenik direktor Hypo Banke prisutnima na otvaranju.

Izvršni direktor Hypo Alpe Adria banke Herbert Walzhoffer naglasio je da su zajednica u kojoj posluju, kao i njihovi klijenti uvijek na prvom mjestu.

"Zahvaljujući ovakvoj poslovnoj strategiji i novom menadžmentu, pored širenja poslovne mreže obogatili smo i štednu, kreditnu ponudu, kao i programe lojalnosti, u segmentu malih i srednjih poduzeća i obrtnika, uveli atraktivne dugoročne kredite s veoma povoljnom kamatnom stopom za finansiranje izvoza i na taj način dali punu podršku našim klijentima da posluju konkurentno u tržišnim uvjetima, ali i pojedincima da realiziraju svoje planove, što je osnova za našu dugoročnu saradnju", istakao je Walzhoffer.

Prilikom otvaranja poslovnice u Hrasnom uručena je donacija obližnjem Centru za vaspitanje, obrazovanje, radno osposobljavanje i zapošljavanje mentalno retardirane djece, djece oboljele od autizma i cerebralne paralize "Vladimir Nazor" u iznosu od 3.000 KM, koju je uime centra primio direktor Zulfo Ahmetović.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.