NavMenu

Izvučeni dobitnici nagradne igre "Za Hypo štediše – uvijek više"

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 19.09.2011. 17:08
Komentari
Podeli

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. uručila je nagrade sretnim dobitnicima u nagradnoj igri "Za Hypo štediše uvijek više". Prvu nagradu, 15.000 KM na Hypo Visa poklon kartici osvojila je Finka Lovrić iz Viteza, dok je drugu nagradu u iznosu 10.000 KM na Hypo Visa poklon kartici osvojila Enisa Ajanović iz Sarajeva.

(Nataša Marjanović, Finka Lovrić i Kristina Duno)

Nagrade dobitnicama uručile su u Sarajevu Nataša Marjanović regionalni menadžer za poslovanje sa stanovništvom u regiji Sarajevo i Kristina Duno, regionalni menadžer za poslovanje sa stanovništvom u regiji Vitez.

Nagradna igra je organizirana u periodu od 04. 04. 2011. do 30.06. 2011. godine, a pravo sudjelovanja imale su štediše Hypo banke koje su u periodu trajanja nagrade igre oročile najmanje 500 EUR/1.000 KM na 13 ili 18 mjeseci.

Izvlačenje dobitnika nagrada obavljeno je 09. 09. 2011. u sjedištu banke u Mostaru od strane tročlane komisije.

"U segmentu štednje naša Banka svrstava se u sami vrh na tržištu i ponosni smo na činjenicu da u ovome segmentu postavljamo standarde i da smo svojevrsni trendsetteri. Bogat izbor štednih proizvoda i atraktivne kamatne stope na štednju rezultirali su velikim brojem klijenata koji su svoje povjerenje ukazali upravo Hypo banci. Ova nagradna igra bila je način da izrazimo zahvalnost na ukazanom povjerenju i da svoje klijente-štediše dodatno nagradimo. Nastavljamo sa ovom dobrom praksom i u budućnosti kroz kvalitetne proizvode i dodatne pogodnosti za naše klijente", izjavio je Herbert Walzhofer, izvršni direktor Hypo Banke.

Sestrinska banka Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banja Luka u istom je periodu organizirala istu nagradnu igru te obradovala sretne dobitnike identičnim nagradama.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.