NavMenu

Cinema City: "Ponoć u Parizu" za sve romantičare

Izvor: eKapija Srijeda, 07.09.2011. 08:30
Komentari
Podeli

Multiplex Cinema City u novoj filmskoj sedmici najavljuje otvaranje novog nastavka kultnog 3D horor serijala te pretpremijerno prikazivanje nove romantične komedije kultnog američkog autora Woody Allena te održavanje ovogodišnjeg izdanja promotivne akcije Mjesec romantičnih komedija.

Program multiplexa od 08. septembra predvodi horor "Put bez povratka 5". Novi nastavak hit serijala koji je počeo davne 2000. godine rediteljski potpisuje mladi autor Steven Quale dok u naslovnim ulogama gledamo mlade holivudske zvijezde Nicholasa D`Agosta, junaka popularne TV serije „Heroji“ te prelijepu Emmu Bell koja se proslavila ulogom u horor TV seriji „Hodajući mrtvaci“. Film snimljen vrhunskom 3D tehnologijom u prvih je nekoliko sedmica samo na američkim kino blagajnama inkasirao preko 40 miliona dolara a radi eksplicitnih scena nasilja ne preporučuje se mlađima od 16 godine i osobama slabih živaca.

Priča novog nastavka vrti se grupe tinejdžera koji prežive katastrofalnu nesreću pada visećeg mosta. Svi će ubrzo saznati na najgore moguće načine da od smrti niko ne može pobjeći...

Sa druge strane Cinema City za istinske filmske sladokusce i sve romantičare od 08. septembra na repertoar paralelno sa otvaranjem u kinima susjedne Hrvatske donosi novu romantičnu komediju velikog Woody Allena „Ponoć u Parizu“. Film koji je nmošem nepodjeljenih hvalospjevima kritike i publike došao do statusa jednog od glavnih kandidata za ovogodišnju dodjelu Oskara a na američkim kino blagajnama u prvih par mjeseci prikazivanja inkasirao preko 50 miliona dolara u naslovnoj ulozi predstavlja jednog od najpopularnijih komičara Holivuda Owena Wilsona, junaka hit serijala „Šangajsko podne“ i „Noć u muzeju“, francusku dobitnicu Oskara Marion Cottilard, zvijezdu hita „Početak“ te sjajnu Rachel McAdams koju smo nedvano gledali u blockbusteru „Sherlock Holmes“.

Wilson i Mc Adams u filmu igraju zaljubljeni par Gil i Inez koji putuju u Pariz na odmor uz poslovni put njenih roditelja. Nakon što Inez ode na ples Gil kreće u ponoćnu šetnju i otkiva ono što može biti ultimativni izvor njegove inspiracije za pisanje te pravo srce velegrada ...

Sa filmom "Ponoć u Parizu" multiplex Cinema City od 15. septembra kreće sa održavanjem ovogodišnjeg izdanja promotivne akcije Mjesec Romantičnih komedija. Ljubitelji žanra i svi parovi imaće priliku da uživaju u najatraktivnijim romantičnim komedijama ovog dijela holivudske sezone uz proizvode partnera akcije, čokolada i pralina Mak Zara koji će i svakom 50-tom gledatelju darovati i poklon paket proizvoda. Nakon Allenovog hita akcija se nastavlja 29. septembra novim filmom Anne Faris i Chrisa Evensa "Koji je tvoj broj", 06. oktobra hitom "Ta luda ljubav" u kome gledamo Steve Carrella, Juliane Moore, Emmu Stone i Ryana Goslinga a završava 13.oktobra sa još jednim hitom Jasona Batemana i Ryana Reynoldsa "Budi malo ja".

Cinema City je za mjesec romantičnih komedija svakog četvrtka za sve zaljubljene parove uz kupnju dvije ulaznice pripremio i posebni romantični kombo paket u kojem srednje kokice i 2 Coca Cola proizvoda od 0,5 l mogu dobiti po cijeni od samo 6 KM. Cinema City za 15.septembar najavljuje i Svjetsku premijeru nastavka blockbuster komedije urnebesnog Rowana Atkinsona „Johhny English: Ponovo rođen“ koja govori o novim avanturama najsmotanijeg tajnog agenta na svijetu.

Od 08. septembra na repertoar se vraća najgledaniji film sarajevskog multiplexa u 2011.godini, avanturistički spektakl „Pirati s Kariba: Nepoznate plime“. Svi oni koji su propustili pogledati blockbuster koga je u originalnoj distribuciji pogledalo preko 10.000 gledatelja mogu to učiniti u narednih sedam dana uz jedinstvenu cijenu ulaznice od 4 KM za sve projekcije.

Cinema City još jednom podsjeća na novu uslugu telefonskih rezervacija ulaznica na već dobro poznati broj telefona 033 567 267 svakim radnim danom od 10 do 13 sati. Ulaznice se mogu rezervisati najviše dva dana unaprijed a moraju se preuzeti najkasnije pola sata prije projekcije filma.

Sve informacije aktuelnih filmskih naslova, pretprodaje ulaznica za nadolazeće filmske hitove, usluge StudID ulaznica svakog ponedeljka, te svih ostalih usluga multiplexa Cinema City svi zainteresovani mogu pronaći na filmskom portalu www.cinemacity.ba ili putem info telefona: 033 567 288.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.