NavMenu

Policija Sarajevo nabavlja borbeno oklopno vozilo - Objavljen tender težak skoro 1,3 mil KM

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 27.05.2024. 09:37
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Military_Material/Pixabay)Ilustracija
Federalna uprava policije Sarajevo objavila je krajem prošle sedmice tender za nabavku borbenog oklopnog vozila putem pregovaračkog postupka, a za ovu kupovinu iz budžeta će biti izdvojeno oko 1,1 mil KM, bez PDV-a (1.287.000 sa PDV-om), kolika je procijenjena vrijednost oglašene nabavke

Koliko je vozila predviđeno u ovoj nabavci zasad nije poznato jer se u tenderskoj dokumentaciji navodi da će ukupna količina, kao i detaljni opisi predmeta nabavke, biti poznati u drugoj fazi postupka, i to kandidatima koji zadovolje pretkvalifikacijske uslove ugovornog organa.

Ova nabavka će, kako se navodi u tenderskoj dokumentaciji, biti sprovedena iz tri faze. Prva faza podrazumijeva pretkvalifikaciju, u kojoj kandidati podnose zahtjeve za učešće u kojoj će ugovorni organ pregledati da li su kandidati kompetentni, pouzdani i sposobni za izvršenje ugovora. Nakon toga slijedi druga faza u kojoj će ugovorni organ uputiti poziv za dostavljanje početnih ponuda ponuđačima koji su zadovoljili pretkvalifikacijske uslove ugovornog organa, a u trećoj fazi slijedi poziv za dostavljanje konačnih ponuda i ocjenjivanje konačnih ponuda, u kojoj će ugovorni organ dodijeliti ugovor ponuđaču koji podnese najbolje ocijenjenu prihvatljivu ponudu sa najnižom cijenom.

Zainteresovani ponuđači svoj zahtjev za učešće u pregovaračkom postupku mogu podnijeti najkasnije do 9. jula u 12:00 h, a kandidati koji se prijave bit će u roku od sedam dana od donošenja odluke obaviješteni o ishodu kvalifikacije.


Ponuđač sa kojim poslije treće faze bude potpisan ugovor bit će dužan da u roku od devet mjeseci (270 dana) nakon pribavljanja potrebnih dozvola (za robu koja se uvozi), a najkasnije 300 dana od potpisivanja ugovora isporuči vozilo (ili više njih) koje je predmet nabavke.

Prema tenderskoj dokumentaciji, ponuđačima je dozvoljeno podugovaranje i isto će se provoditi na način propisan Zakonom o javnim nabavkama BiH.

Što se tiče ostalih detalja i uslova za ponuđače, oni se mogu pročitati OVDJE.

D. S. G.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

13.06.2024.  |  Industrija, Građevina

Na prodaju oko 4.000 kvadrata zemljišta za gradnju poslovnih objekata u sarajevskom naselju Rajlovac

Opština Novi Grad Sarajevo objavila je juče dva oglasa o prodaji građevinskih parcela koje su u vlasništvu ove opštine, a na kojima je, kako se navodi u oglasima, predviđena izgradnja poslovnih objekata. Prva parcela je površine 1.520 m2, nalazi se u naselju Rajlovac, a na njoj je, u skladu sa Regulacionim planom Zabrđe predviđena izgradnja poslovnog objekta (P4), navedeno je u oglasu. Druga građevinska parcela, kako se navodi u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.