NavMenu

Kreiran softver za turističke agencije koji automatizuje sve procese poslovanja

Izvor: turistički svet Srijeda, 22.05.2024. 09:44
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Kikalishvili Mamuka/shutterstock.com)Ilustracija
TuristAgent je novi softver za turističke agencije koji smanjuje vreme utrošeno na birokratiju i obuhvata celokupno poslovanje turističke agencije. Služi kao baza podataka svih putnika, prodatih pojedinačnih i grupnih aranžmana, bilo kao organizatora ili posrednika.

Dugogodišnji turistički radnici, Armin Gicić i Haris Zenović, osnivači startapa Tourism Software Solutions, osmislili su pomenuti softver prevenstveno iz sopstvene potrebe da smanje vreme koje su svakodnevno provodili baveći se birokratijom. Tako su kreirali aplikaciju koja automatizuje procese u turizmu.

TuristAgent je prvi potpuni softver za turističke agencije. U njemu je automatizovano baš sve: kreiranje i slanje najave, primanje uplata, fiskalni računi, kreiranje vaučera, ugovora, unos u knjigu evidencije, dnevni pazar, presek smene, anketiranje putnika nakon putovanja, unošenje u CIS i eTuristu. Pored toga TuristAgent ima neverovatnu statistiku i jasan prikaz rada agencije. Softver pomaže i kod organizacije prodaje u narednom periodu, što dovodi do povećanja zarade.

Jednostavnost je ono što još karakteriše TuristAgent softver. Proces kreiranja usluge u TuristAgentu je osmišljen i kreiran na način da ne zahteva napredna znanja i veštine u korišćenju kompjutera, niti iziskuje posebnu opremu.

Švajcarska je kroz program Rising Starts pre tri meseca prepoznala i nagradila rad i ideju startupa Tourism Software Solutions.

Prvu verziju softvera koristi turistička agencija Ecco već dve godine. U toku je testiranje i razvoj TuristAgent 2.0 verzije, čiji će demo biti spreman početkom jula. Svako ko je zainteresovan može da se prijavi za besplatnu probu softvera, u trajanju od nekoliko meseci.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.06.2024.  |  Energija, Industrija

Očekuje se početak izgradnje VE Vlašić - Utvrđeno da nije potrebno dalje provođenje procjene uticaja na okoliš

Nije potrebno dalje provođenje procjene uticaja na okoliš putem izrade Studije uticaja na okoliš za Projekat izgradnje Vjetroelektrane Vlašić snage 50 MW, općina Travnik, navodi se u rješenju koje je Federalno ministarstvo okoliša i turizma stavilo na uvid. Zahtjev je izradila ovlaštena konzultantska kuća TQM iz Lukavca. Primjedbe, sugestije i mišljenja na nacrt Rješenja mogu se dostaviti u roku 8 dana od dana objave na web stranici

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.